Sjamanen Agenda

Zie hier de agenda met alle data van de geplande Sjamanen opleidingen en workshops. Al deze activiteiten worden georganiseerd door Sjamaan Adrie Talakua. Ik ben niet zoals de traditionele sjamanen, maar maak graag de vertaalslag naar de Westerse wereld. Niet voor niets ben ik hier heen gekomen! Deze vertaalslag is onze volgende stap.

Staat jouw gewenste opleiding er niet bij? Neem dan contact met mij op.

Tot snel! Sjamaan Adrie Talakua

(start)datumactiviteitlocatieprijs 
september 2020Sjamanistische healing avondWarmonderweg 7, Sassenheim€ 25,- deelnameMeer details
Inschrijven
Zaterdag 12 en zondag 13 september 2020
of doordeweeks:
Donderdag 9 en vrijdag 10 april 2020
NLP 2.0 PractitionerWarmonderweg 7, Sassenheim€ 2475,-
(betalen in termijnen is mogelijk)
Meer details
Informatiebijeenkomst
Zaterdag 26 en zondag 27 september 2020Sjamanen opleiding Warmonderweg 7, Sassenheim€ 2475,-
(betalen in termijnen is mogelijk)
Meer details
Inschrijven

Hieronder zie je een aantal afbeeldingen waarbij ik in actie ben tijdens mijn avonden of opleidingen. Het is zo fijn alle kennis en inzichten die ik heb te delen met anderen en andere sjamanen. Het is belangrijk dat meer en meer mensen dichter bij zichzelf kunnen zijn. Ook merk ik dat steeds meer mensen de sjamaan in zichzelf kunnen openen en dat meer en meer sjamanen kunnen groeien en bloeien. Het zelfhelendvermogen van mensen is voor mij een belangrijke factor om mijn werk te doen. Zodoende geloof ik ook dat er meer sjamanen zijn, dan dat we traditioneel geloofden. Open je 'eigen bijbel', zodat jouw kwaliteiten naar buiten kunnen komen: jouw gaven, ingevingen, sjamanen kwaliteiten en andere dingen die jou zo mooi maken!

Geïnspireerd?

Kijk ook eens op de pagina van de sjamanen opleiding of van de sjamanistische avond. Daarnaast heb ik ook een praktijk waarin ik je één op één ontmoet. Bij consulten kunnen we specifiek naar jouw probleem kijken en voel ik direct met je mee. Zo komen we snel tot de kern van hetgeen waar het om draait. Ook kan ik jou helpen weer goed in je energie te komen. Ik combineer graag coaching met hulp, zodat jij het uiteindelijk zelf kunt. Je moet mij niet je hele leven nodig hebben, maar slechts een kort deel van je leven, zodat je het zelf kunt.

Sjamanen en Sjamaan Adrie Talakua
Sjamaan Adrie en sjamanen

Scroll to Top