Meteen naar de inhoud

Bedankt voor je aanmelding Sjamanen opleiding

Bedankt voor je aanmelding Sjamanen opleiding

Je hebt zojuist je aanmeldingsformulier voor de opleiding verzonden en daarmee je aanmelding sjamanen opleiding compleet gemaakt.

Leuk!

We gaan nu voor je aan de slag om jouw inschrijving compleet te maken. De bevestiging van het formulier dat je hebt verzonden, zal nu waarschijnlijk al in je e-mailbox zitten. Daarnaast ontvang je binnenkort een bevestiging met nogmaals de data van jouw opleiding op een rij. Ook zal daarbij een factuur voor de opleiding worden bijgevoegd.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij/ons bereiken via e-mail of per telefoon (Adrie Talakua).

Zou je voordat je start met de opleiding eerst nog op consult willen komen? Maak dan een afspraak met ons om langs te komen in de praktijk. Je kunt daarvoor contact opnemen met Adrie of Julia.

Tot snel en hartelijke groeten,

Julia, Joanna en Adrie

Sjamaan Adrie Talakua te Sassenheim, aanmelding sjamaan opleiding
Adres

Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim

Bel mij op

06 14 69 48 97 (Adrie Talakua)

Stuur mij een bericht

E-mail

Lees hier over Sjamanisme en de Sjamanen opleiding in mijn blogs

Sjamanen opleiding – Sjamanisme en hoe ik er naar kijk

Als Sjamaan houd ik mij bezig met Sjamanisme. Met name van de vertaalslag naar het contact met lichaam en geest, dat we niet zo goed kennen in de Westerse wereld. Dat betekent dat ik niet aan de slag ga of wil met rituelen, waarin de mystiek centraler staat dan het begrip over jezelf en wat je voelt. Mijn opleidingen gaan over voelen. Voelen wie je bent, voelen wat je wilt. Dat doe ik graag, omdat er niets mooiers dan een mens wat in contact staat met zichzelf!

Deze pagina betreft de bedankpagina nadat je de aanmelding Sjamanen Opleiding informatieavond hebt ingevuld. Dankjewel!