Meteen naar de inhoud

Bedankt voor je aanmelding Sjamanen opleiding informatieavond!

Je hebt zojuist je aanmeldingsformulier voor de informatieavond of opleiding verzonden. Bedankt, voor je aanmelding Sjamanen opleiding informatieavond.

De bevestiging van het formulier dat je hebt verzonden, zal nu waarschijnlijk al in je e-mailbox zitten.

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Mocht je niets horen of meer vragen hebben? Je kunt mij bereiken via e-mail of per telefoon (Adrie Talakua).

Informatieavond
Een informatieavond start om 19.15 uur en om 19.00 uur kun je binnenlopen. Meestal zijn we in een kleine intieme club waardoor we al je vragen kunnen beantwoorden, materialen kunnen laten zien en veel kunnen vertellen over onze opleidingen.

Tot snel en hartelijke groeten,

 

Sjamaan Adrie Talakua

Aanmelding informatieavond Sjamanen Opleiding

Door Corona en alle maatregelen loopt het allemaal wel eens anders.

Ik heb je aanmelding voor de Sjamanen opleiding informatieavond in ieder geval binnen gekregen. Ik zal contact opnemen om te zien hoe we elkaar op dit moment kunnen ontmoeten met de huidige maatregelen.

Adres

Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim

Bel mij op

06 14 69 48 97 (Adrie Talakua)

Stuur mij een bericht

E-mail

Lees hier over Sjamanisme en de Sjamanen opleiding in mijn blogs

Sjamanen opleiding - Sjamanisme en hoe ik er naar kijk

Als Sjamaan houd ik mij bezig met Sjamanisme. Met name van de vertaalslag naar het contact met lichaam en geest, dat we niet zo goed kennen in de Westerse wereld. Dat betekent dat ik niet aan de slag ga of wil met rituelen, waarin de mystiek centraler staat dan het begrip over jezelf en wat je voelt. Mijn opleidingen gaan over voelen. Voelen wie je bent, voelen wat je wilt. Dat doe ik graag, omdat er niets mooiers dan een mens wat in contact staat met zichzelf!

Deze pagina betreft de bedankpagina nadat je de aanmelding Sjamanen Opleiding informatieavond hebt ingevuld. Dankjewel!