Meteen naar de inhoud

Brochure Sjamanen opleiding

Hier kun je de brochure van de opleiding direct opvragen, zodat je hem in je e-mailbox krijgt. 

Je krijgt direct een e-mail van mij, nadat je hieronder op verzenden hebt gedrukt. Check ook even je spamfolder als je geen berichten ontvangt of stuur ons een bericht op info @ sjamaan-adrie-talakua.nl

Hi,

Je hebt de brochure inmiddels 5 keer aangevraagd. Word het niet eens tijd dat we elkaar ontmoeten op een informatieavond? Meld je hier aan en tot snel!

Adrie

Je ziet in het formulier ook de vraag over AVG, waarmee we toestemming vragen je e-mailadres te gebruiken om de brochure in je e-mailbox te zenden.
Daarnaast vragen we of je de Einstein-Update zou willen ontvangen. Daarover heb ik hieronder een kort stukje geschreven, wat je dan bijvoorbeeld voor e-mails van mij zou kunnen krijgen.

Brochure Sjamanen opleiding

Brochure Sjamanen opleiding uitgelezen en meer weten?

Naast de website en de brochure Sjamanen opleiding is het fijn om te zien, horen en voelen waar de weekenden plaatsvinden. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat het fijn is om elkaar te ontmoeten, voordat je een reis aangaat met mij in de opleiding.

Op een informatieavond heb je daar de mogelijkheid voor. Een informatieavond is een avond waarop ik graag een goed gesprek met je voer. Het is persoonlijke avond, waarbij we met een klein aantal mensen bij elkaar zijn. Dat geeft de ruimte om te bespreken waar jij naar zoekt en of de Sjamanen weekenden dit bieden.

Veel plezier met het bekijken en lezen van de brochure Sjamanen Opleiding en tot snel!

Einstein-Update

In het formulier zie je ook de vraag staan of je de Einstein-Update wilt ontvangen. Als je dit aanvinkt zul je zo nu en dan bericht van ons krijgen. Bijvoorbeeld over nieuwe data van de opleiding. Overzichten van stappen die je zou kunnen nemen in je persoonlijke ontwikkeling of tips om een goede blog te lezen.

Je kunt je elk moment ook weer uitschrijven hiervoor. De brochure Sjamanen Opleiding zit hoe dan ook in je mailbox met het verzenden het formulier.

Geen zin in mail, maar wel graag sfeerproeven? Kom dan langs op de informatieavond. Gezellig!