Meteen naar de inhoud

Hoe kan ik jou helpen?

Er zijn diverse manieren waarop ik mensen kan helpen, waaronder in mijn praktijk (Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua).

In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In het verlengde daarvan kan ik bijvoorbeeld ook instrumenten als healing, chakra healing gebruiken. Met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen. Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen.

Welkom bij de Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua.

 

Tim, Voorhout

Ik heb een zelf jaren lang gerookt en kwam daar maar niet vanaf. Samen met Adrie ben ik een traject gestart wat er uiteindelijk heeft toe geleid dat ik nu inmiddels 3 maanden gestopt ben. Dank Adrie!

Miriam, Den Haag

Adrie heeft mij erg geholpen en ik ben blij dat ik bij hem ben geweest. Ik vond het ook plezierig om bij Adrie op consult te komen.

Remco, Hoofddorp

Ik kwam bij Adrie met een lichamelijk klacht, maar uiteindelijk bleek dat er een onderliggend trauma deze klacht veroorzaakte. Adrie bedankt voor dit inzicht en jouw hulp!

PJ, Hillegom

Mijn leven is in een aantal weken volledig omgegaan en ik ben hier super blij mee. Heel veel dank aan Adrie en Julia om dit samen te mogen beleven. Hele mooie diepgaande sessies, vele tranen, heerlijk lachen. Het geeft een diep vertrouwen, is oordeelloos, waarbij alles mag, kan ontstaan en is.

Instrumenten in de Praktijk van Sjamaan Adrie

Waarmee ga ik verder waar de medische wereld stopt?

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het 'psychisch' is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist mijn complementaire, alternatieve, paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden.

Ik kan hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het uiterste kan ik, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen. Vaak is er nog zoveel meer mogelijk. Bijvoorbeeld doordat jij voelt dat je delen van jezelf ruimte kunt geven die je niet eerder hebt gevoeld of gezien. Dat is de praktijk van sjamaan Adrie Talakua.

Neem contact met mij op of vul het anamneseformulier in om jouw persoonlijke vragen te bespreken.

Laten we bespreken wat er kan, vooral als lijkt dat er niets meer kan!

 

Wat kost een consult bij mij?

Het tarief van een consult bedraagt 100 euro per uur. Vervolgens 50 euro per half uur daarna.

Na afloop van een consult dienen de kosten direct contant te worden betaald.

Vul gelijk een anamneseformulier in met voor mij belangrijke informatie voor jouw consult. Daarna plannen we zo snel mogelijk jouw eerste consult.

Hartelijke groeten,

Adrie Talakua

Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua

Adrie Talakua

Adrie Talakua

Therapeut Sjamaan
Julia Talakua assisterend sjamaan

Julia Talakua

assisterend

Kijk op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt voor bijvoorbeeld alternatieve geneeskunde of complementaire zorg.

Hoeveel consulten heb je nodig?

Het aantal sessies dat je nodig hebt om aan iets te werken hangt bijvoorbeeld af van de aard en complexiteit van de vraag waarmee je dit traject instapt. Realiseer je dat je meestal meerdere sessies nodig hebt om iets van jezelf helemaal te doorgronden en de nodige connecties te maken of los te laten.

 

Kan een consult ook bij mij thuis?

Indien een consult plaatsvindt op een andere locatie dan bij mij op spreekuur, worden de reisuren en reiskosten extra bij het tarief berekend. Dit doe ik graag met jou in overleg!


AGB

AGB-Code : 90103012
Zorgverlener : A.N. TALAKUA

NBVH

Adrie Talakua is erkende Register therapeut bij NBVH

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

NVNLP

Internationaal gecertificeerd NLP trainer Adrie Talakua is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en erkend trainer, coach en therapeut.

Einstein-empowerment.academy is als instituut aangesloten en erkend NLP instituut bij deze vereniging.

Hieronder zie je het anamneseformulier. Voor een consult is het belangrijk dit overzicht zo goed mogelijk in te vullen, want aan de hand hiervan check ik hoe het met je is en bereid ik het sjamanistisch consult voor. Mocht je vragen hebben over het formulier, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Ik zie het graag tegemoet en  alvast bedankt voor de genomen moeite,

Sjamaan Adrie Talakua

Doet dit formulier het per ongeluk niet? Dan kun je hier een het anamneseformulier downloaden en met je gegevens naar mij toe e-mailen.

Wat is een anamnese bij een sjamaan consult?

Letterlijk betekent 'anamnese', 'herinnering'. Ik heb een therapeutische basis in mijn consulten, daardoor gebruik ik een anamnese over jouw voorgeschiedenis. Zo verzamelen we gegevens die van belang kunnen zijn voor jouw consulten. Zoals ik hiervoor beschreef, gebruik ik de informatie voor het voorbereiden van een consult. De gegevens blijven in jouw cliëntendossier, want die gegevens zijn geheim voor ieder ander dan jij.

Vertel bij de bovenstaande vragen in het document dan ook wat jouw voorgeschiedenis is en alle relevante omstandigheden rondom 'ziekte', (hulp)vragen en hetgeen waar jij voor komt. Zoals je ziet bevat het formulier gerichte vragen. Daarnaast kan het zijn dat jij nog andere belangrijke informatie hebt, dan kun je dat vermelden bij 'Opmerkingen'.

Alvast bedankt voor het invullen van je anamnese!

Sjamaan Adrie Talakua