Meteen naar de inhoud
Praktijk Adrie Talakua Sjamaan

Hoe kan ik jou helpen?

Er zijn diverse manieren waarop ik mensen kan helpen, waaronder in mijn praktijk (Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua).

In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In het verlengde daarvan kan ik bijvoorbeeld ook instrumenten als healing, chakra healing gebruiken. Met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen. Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen.

Welkom bij de Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua.

Sjamaan Adrie Talakua

Ervaringen


Tim, Voorhout

“Ik heb een zelf jaren lang gerookt en kwam daar maar niet vanaf. Samen met Adrie ben ik een traject gestart wat er uiteindelijk heeft toe geleid dat ik nu inmiddels 3 maanden gestopt ben. Dank Adrie!”

Miriam, Den Haag

Adrie heeft mij erg geholpen en ik ben blij dat ik bij hem ben geweest. Ik vond het ook plezierig om bij Adrie op consult te komen.

Remco, Hoofddorp

Ik kwam bij Adrie met een lichamelijk klacht, maar uiteindelijk bleek dat er een onderliggend trauma deze klacht veroorzaakte. Adrie bedankt voor dit inzicht en jouw hulp!

PJ, Hillegom

Mijn leven is in een aantal weken volledig omgegaan en ik ben hier super blij mee. Heel veel dank aan Adrie om dit samen te mogen beleven. Hele mooie diepgaande sessies, vele tranen, heerlijk lachen. Het geeft een diep vertrouwen, is oordeelloos, waarbij alles mag, kan ontstaan en is.

Erkende therapeut

AGB
AGB-Code : 90103012
Zorgverlener : A.N. TALAKUA

NBVH
Adrie Talakua is erkende Register therapeut bij NBVH
De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

NVNLP
Internationaal gecertificeerd NLP trainer Adrie Talakua is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en erkend trainer, coach en therapeut.
Einstein-empowerment.academy is als instituut aangesloten en erkend NLP instituut bij deze vereniging.

Magnetiseren of Healing

Een magnetiseur of healer heeft de gave om als doorgeefluik van energie te kunnen fungeren.

Ik heb een hoger of groter energie niveau dan de personen die ik help, door mijn gaves als sjamaan.

Dit energieniveau bepaalt ook dat er diverse gradaties healers zijn, die ieder op hun niveau kunnen helpen. Vergelijk mijn energieniveau met 10.000 volt waar veel mensen energie hebben in de range van 220 volt.
Ook gebruik ik daarbij mijn helderziend, heldervoelendheid en helderwetenheid om je een goede healing te kunnen geven.

Iedere behandeling is verschillend. Meestal maak ik daarbij gebruik van de behandeltafel waar je ontspannen op kunt liggen en je kunt openen om de energie te ontvangen. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om tot blijvend resultaat te komen en daarbij kan het nodig zijn coaching te volgen om je bewust te worden van de aansturing die maakt dat jouw energiecentra zo uit balans raken.

Waarom zou je dit bij je laten doen?
Allerlei aspecten in je leven kunnen er toe leiden dat jouw gevoelens en gedachten een minder positief beeld zijn gaan vormen in jezelf. Ze vormen blokkades en belemmeringen waar je zelfs ziek van kunt worden. Blokkades zijn problemen die zich bij je voordoen en waar je zelf op een bepaald punt moeilijk uitkomt. Door de blokkades op te heffen kan je levenskracht weer vrijelijk door het lichaam stromen. Met complementaire geneeswijzen en (paranormale) therapieën, zoals magnetiseren kun je hieraan werken.

Extra/versterkte zintuigen

Zoals ik al hiervoor schreef, met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen.

Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen.

Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen.

Het is plezierig dat ik op deze wijze wegen kan inslaan waar jij nog niet aan had gehad. Ook kan ik hiermee snel tot de kern van een probleem komen en van daaruit verder gaan.

Einstein-Gate

Ik ben zoals velen weten niet iemand die zomaar met iedereen mee gaat hoe er gedacht wordt. Nee, ik bekijk mijn eigen leven, gedragingen, maak fouten en bedank mijn fouten omdat ik weer kan en mag leren.

Als sjamaan ben ik er achter gekomen dat ik op de 43e dimensie leef en 357 keer ben gereïncarneerd. Tevens kom ik er ook achter dat er mede mensen zijn die ook in potentie dat in zich hebben om op mijn 43e dimensie zich verder te ontwikkelen, dan de de meest theorieën tot de 13e dimensie.

Nieuwtijdskinderen? Wij leven nu in een tijd van ontwikkelen, door-ontwikkelen en niet te vergeten dat nu er nieuwe mensen zijn, nieuwe kinderen worden geboren en vele, vele oudere mensen nu wakker worden dat zij bijzondere gaven hebben die in hun tijd niet benoemd mochten worden door de vroegere generaties.
Om e.e.a. inzichtelijk te maken en mensen duidelijk te maken heb ik de Einstein-Gate ontwikkeld. Het is prachtig om het effect van het model in het inzicht dat mensen ervan krijgen te zien en te ervaren. Een dankbaar instrument! De Einstein-Gate gebruik ik in mijn consulten, opleidingen en andere bijeenkomsten.

Waarmee ga ik verder waar de medische wereld stopt?

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het ‘psychisch’ is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist mijn complementaire, alternatieve, paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden.

Ik kan hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het uiterste kan ik, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen. Vaak is er nog zoveel meer mogelijk. Bijvoorbeeld doordat jij voelt dat je delen van jezelf ruimte kunt geven die je niet eerder hebt gevoeld of gezien. Dat is de praktijk van sjamaan Adrie Talakua.

Neem contact met mij op of vul het anamneseformulier in om jouw persoonlijke vragen te bespreken.

Laten we bespreken wat er kan, vooral als lijkt dat er niets meer kan!

Wat kost een consult bij mij?

Het tarief van een consult bedraagt 100 euro per uur. Vervolgens 50 euro per half uur daarna.

Na afloop van een consult dienen de kosten direct contant te worden betaald.

Vul gelijk een anamneseformulier in met voor mij belangrijke informatie voor jouw consult. Daarna plannen we zo snel mogelijk jouw eerste consult.

Hartelijke groeten, Adrie Talakua
Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua

Adrie Talakua
Informatieavond Sjamanen Opleiding

Vergoeding?

Kijk op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt voor bijvoorbeeld alternatieve geneeskunde of complementaire zorg.

Hoeveel consulten heb je nodig?

Het aantal sessies dat je nodig hebt om aan iets te werken hangt bijvoorbeeld af van de aard en complexiteit van de vraag waarmee je dit traject instapt. Realiseer je dat je meestal meerdere sessies nodig hebt om iets van jezelf helemaal te doorgronden en de nodige connecties te maken of los te laten.

Kan een consult ook bij mij thuis?

Indien een consult plaatsvindt op een andere locatie dan bij mij op spreekuur, worden de reisuren en reiskosten extra bij het tarief berekend. Dit doe ik graag met jou in overleg!