Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua

Hoe kan ik je helpen?

Er zijn diverse manieren waarop ik mensen kan helpen, waaronder in mijn praktijk (Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua).

In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In het verlengde daarvan kan ik bijvoorbeeld ook instrumenten als healing, chakra healing gebruiken. Met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen. Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen.

Welkom bij de Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua.

 

Sjamaan Adrie Talakua consult

Waar ga ik verder waar de medische wereld stopt?

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het psychisch is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist de complementaire, alternatieve, paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden. Juist in de praktijk van Sjamaan Adrie Talakua.

Ik kan hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het laatste geval kan ik, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen. Neem contact met mij op of vul het anamneseformulier in.

Laten we bespreken wat er kan, juist als lijkt dat er niets meer kan!

 

Instrumenten in de Praktijk van Sjamaan Adrie Talakua

Een magnetiseur of healer heeft de gave om als doorgeefluik van energie te kunnen fungeren. Ik heb een hoger of groter energie niveau dan de personen die ik help, door mijn gaves als sjamaan. Dit energieniveau bepaalt ook dat er diverse gradaties healers zijn, die ieder op hun niveau kunnen helpen. Vergelijk mijn energieniveau met 10.000 volt waar veel mensen energie hebben in de range van 220 volt. Ook gebruik ik daarbij mijn helderziend, heldervoelendheid en helderwetenheid om je een goede healing te kunnen geven. Daarnaast hebben mijn teamleden Joanna en Julia hun eigen genezende en magnetiserende gave.

Iedere behandeling is verschillend. Meestal maak ik daarbij gebruik van de behandeltafel waar je ontspannen op kunt liggen en je kunt openen om de energie te ontvangen. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om tot blijvend resultaat te komen en daarbij kan het nodig zijn coaching te volgen om je bewust te worden van de aansturing die maakt dat jouw energiecentra zo uit balans raken.

Waarom zou je dit bij je laten doen?

Allerlei aspecten in je leven kunnen er toe leiden dat jouw gevoelens en gedachten een minder positief beeld zijn gaan vormen in jezelf. Ze vormen blokkades en belemmeringen waar je zelfs ziek van kunt worden. Blokkades zijn problemen die zich bij je voordoen en waar je zelf op een bepaald punt moeilijk uitkomt. Door de blokkades op te heffen kan je levenskracht weer vrijelijk door het lichaam stromen. Met complementaire geneeswijzen en (paranormale) therapieën, zoals magnetiseren kun je hieraan werken.

Zoals ik al hiervoor schreef, met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen.

Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen.

Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen.

Het is plezierig dat ik op deze wijze wegen kan inslaan waar jij nog niet aan had gehad. Ook kan ik hiermee snel tot de kern van een probleem komen en van daaruit verder gaan.

  • meer energie willen?
  • inzicht in bepaalde situatie?
  • iets willen veranderen?
  • de kracht van familieopstellingen willen ervaren?
  • familieopstellingen op een andere manier willen zien?

Herken je je in één van de hiernaast beschreven punten. Of wil je iets met (sjamanistische) opstellingen? Dan zijn Sjamanistische Familieopstellingen en Healing iets voor jou! Je kunt je hier aanmelden voor de volgende avond.

In welk systeem zit jij?

Ieder mens wordt beïnvloed door het systeem waar hij deel van uitmaakt. Onder een systeem versta ik jouw gezin van herkomst, je familie er omheen. Maar ook op je werk bestaat er een systeem op de afdeling of een organisatiesysteem. Door de aanwezigheid van systemen gaat invloed verder dan normen en waarden die meegegeven worden vanuit de opvoeding. Met sjamanistische opstellingen werk ik met systemen voor healing.

Wat doen we in een Sjamanistische opstelling?

Familieopstellingen en systemisch werk gebruiken we om een brug te slaan tussen lichaam en geest.

Ook willen we duidelijk te laten zien en voelen wat de verschillen zijn tussen de opstellingen vanuit de klassieke westerse methodieken en sjamanistische methodieken. Zo komen we tot Sjamanistische Familieopstellingen en Healing waarin we diverse avonden in het jaar organiseren.

Sjamanisme is geen religie, maar komt tegemoet aan de menselijke spirituele behoeften. Wereldwijd zijn in de loop van millennia, volledig los van elkaar, min of meer dezelfde sjamanistische basistechnieken ontstaan.

Belangrijke acties die we met deze methode kunnen realiseren

  • Door de knelpunten  te erkennen en op te lossen, komt er beweging in het systeem. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de 3 “wetten”van systemisch werk, waardoor er een nieuwe balans ontstaat en er bijvoorbeeld rust komt in het systeem.
  • Voor jou kan dit zowel confronterend als helend zijn, en in vrijwel alle gevallen uiterst herkenbaar.
  • Tijdens en na de opstelling krijgt je inzichten over factoren die werkelijk een rol spelen rond bijvoorbeeld het probleem dat jij ervaart in je leven.

Ben jij bij de volgende avond met Sjamanistische opstellingen? Hier kun je je aanmelden.

Ik ben zoals velen weten niet iemand die zomaar met iedereen mee gaat hoe er gedacht wordt. Nee, ik bekijk mijn eigen leven, gedragingen, maak fouten en bedank mijn fouten omdat ik weer kan en mag leren.

Als sjamaan ben ik er achter gekomen dat ik op de 43e dimensie leef en 357 keer ben gereïncarneerd. Tevens kom ik er ook achter dat er mede mensen zijn die ook in potentie dat in zich hebben om op mijn 43e dimensie zich verder te ontwikkelen, dan de de meest theorieën tot de 13e dimensie.

Wij leven nu in een tijd van ontwikkelen, door-ontwikkelen en niet te vergeten dat nu er nieuwe mensen zijn, nieuwe kinderen worden geboren en vele, vele oudere mensen nu wakker worden dat zij bijzondere gaven hebben die in hun tijd niet benoemd mochten worden door de vroegere generaties.

Om e.e.a. inzichtelijk te maken en mensen duidelijk te maken heb ik de Einstein-Gate ontwikkeld. Het is prachtig om het effect van het model in het inzicht dat mensen ervan krijgen te zien en te ervaren. Een dankbaar instrument! De Einstein-Gate gebruik ik in mijn consulten, opleidingen en andere bijeenkomsten.


Scroll to Top