Anamnese Sjamaan Consult

Hieronder zie je het anamneseformulier. Voor een consult is het belangrijk dit overzicht zo goed mogelijk in te vullen, want aan de hand hiervan check ik hoe het met je is en bereid ik het sjamaan consult voor. Mocht je vragen hebben over het formulier, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Ik zie het graag tegemoet en  alvast bedankt voor de genomen moeite,

Sjamaan Adrie Talakua

P.s. onder het formulier staat de uitleg over wat een anamnese is. Hier klik je naar die tekst toe.

Adrie Talakua sjamaan consult

Anamneseformulier


Ik zou graag de nieuwsbrief Einstein-update willen ontvangen.
Hiermee accepteer ik de algemene voorwaarden
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat is een anamnese bij een sjamaan consult?

Letterlijk betekent 'anamnese', 'herinnering'. Ik heb een therapeutische basis in mijn consulten, daardoor gebruik ik een anamnese over jouw voorgeschiedenis. Zo verzamelen we gegevens die van belang kunnen zijn voor jouw consulten. Zoals ik hiervoor beschreef, gebruik ik de informatie voor het voorbereiden van een consult. De gegevens blijven in jouw cli├źntendossier, want die gegevens zijn geheim voor ieder ander dan jij.

Vertel bij de bovenstaande vragen in het document dan ook wat jouw voorgeschiedenis is en alle relevante omstandigheden rondom 'ziekte', (hulp)vragen en hetgeen waar jij voor komt. Zoals je ziet bevat het formulier gerichte vragen. Daarnaast kan het zijn dat jij nog andere belangrijke informatie hebt, dan kun je dat vermelden bij 'Opmerkingen'.

Alvast bedankt voor het invullen van je anamnese! Hier kun je klikken om weer terug naar boven te gaan.

Sjamaan Adrie Talakua