06 - 1469 4897 info@sjamaan-adrie-talakua.nl
Kantoor Einstein Solutions

Contactgegevens

Moluks-Westerse Sjamaan Adrie Talakua
Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 16:00
Vrijdag 10:00 – 16:00
Zaterdag 10:30 – 17:00
Zondag 10:30 – 17:00

Sjamaan Adrie Talakua is onderdeel van de Maatschap Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62126709.

Vragen?

Gesloten
Betaalmogelijkheden

Geboekte trainnigen worden vooraf gefactureerd. Gespreide betaling is mogelijk in overleg. Consulten dienen na afloop contant te worden betaald.

Allergieën en voedselintolerantie

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie en hebben uitgebreide informatie over alle allergenen in onze gerechten. Informeer ons tijdig als je een voedselallergie hebt.  Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor meerdaagse trainingen bieden wij overnachtingsmogelijkheden aan mensen die van ver weg  moeten komen.

Parkeergelegenheid

Er is een ruime parkeerplaats op eigen terrein. 

Rolstoeltoegankelijk

Ons pand is toegankelijk met een rolstoel.

Waar is de trainingsruimte?

De zaal waar je de training volgt is de Cockpit. De zaal bevindt zich boven. Dus als je ons gebouw binnenkomt kun je na de entree de trap opgaan naar boven. Bovenaan zie je recht voor je de deur naar de trainingszaal.

Boven, aan je rechterhand (achter het muurtje) is de gaderobe.

Waar is de lunchruimte?

Lunchen doe je in the Penthouse, dat is boven. Vanuit de trainingszaal loop je rechtdoor naar de stenen aan het einde van de gang en daar leiden drie deuren je naar de lunchruimte. Daar vindt je ook de toilettengroep waar je gebruik van kunt maken.

Locatie & Bereikbaarheid

A44 afslag 4 ‘Warmond’

Vanuit richting Amsterdam: neem op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag heeft genomen komt u aan bij een rotonde en dient u de derde afslag te nemen. Vervolgens rijdt u dan met de bocht mee en slaat u bij de de ingang van het eerste industrieterrein direct rechtsaf en bent u bij ons aangekomen!

Vanuit richting Den Haag: neem op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag bent opgereden dient u bij de daaropvolgende stoplichten linksaf te slaan. Daarna komt u aan bij een rotonde waar u de tweede afslag (rechtdoor over de rotonde) neemt en met de bocht mee naar rechts rijdt. Vervolgens neemt u de eerst mogelijke afslag naar het industrieterrein aan uw rechterkant en bent u gearriveerd bij ons pand!

U kunt gratis voor de deur parkeren, we hebben meer dan 40 parkeerplaatsen tot onze beschikking.

Lopend vanaf het station, 15 min.

Naar het stationsplein vanuit Leiden: loop vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand tot de McDonald’s.

Naar het stationsplein vanuit Amsterdam: vanaf het perron loop je het stationsplein op tot de McDonald’s.

Vanaf het stationsplein via Klinkenberg 1,1km (trap): loop richting de McDonald’s. Neem de eerste afslag links naar de Klinkenberg. Ga rechtsaf richting het Oosteinde/de Warmonderweg, neem de trap. Ga rechtdoor over de rotonde. Loop met de bocht mee naar rechts. Ga na de bocht bij het eerste hek, gelijk rechtsaf en bent u aangekomen bij ons pand! (Route Google Maps),

Vanaf het stationsplein via Jagtlustkade 1,2km: loop richting de McDonald’s. Neem de eerste afslag rechts naar de Wasbeekerlaan en ga door de tunnel onder de A44. Loop rechtdoor tot de eerste kruiding en sla linksaf naar de Jagtlustkade. Sla rechtaf op de rotonde. Ga na de bocht bij het eerste hek, gelijk rechtsaf en bent u aangekomen bij ons pand! (Route Google Maps),

 

 

Met de bus + 8 min. lopen

Bus 385: halte Uiver (600m)
Houdt vanaf de bushalte het bedrijf Verschoor Kranen aan uw linkerhand en loop langs de Rijksstraatweg. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Warmonderweg. Na 100 meter ziet u aan de overkant een hek en toegang tot het industrieterrein, waar ons pand gesitueerd is. (Route Google Maps).

Bus 50: halte viaduct (600m)
Loop vanaf de bushalte over het viaduct richting Sassenheim. Ga rechtdoor over de rotonde. Loop met de bocht mee naar rechts. Ga na de bocht bij het eerste hek, gelijk rechtsaf en bent u aangekomen bij ons pand! (Route Google Maps).

Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Lees verder...
Sjamanen opleiding

Sjamanen opleiding

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Dan is de Sjamanen opleiding misschien iets voor jou.

Lees verder...
Spiritualiteit in Business

Spiritualiteit in Business

Een 5-daagse opleiding onder begeleiding van 3 spirituele business trainers, waarin je leert wat je nodig hebt om op jouw eigen manier in een goede energie te komen én succesvol te zijn in je werk, en hoe het komt dat er ruis zit op het net niet of niet behalen van jouw essentiële volgende stappen op het werk.

Lees verder...