Contact

Heb je vragen of wil je contact met Adrie Talakua?

Via het contactformulier hieronder heb je direct contact met mij. Ik zal je bericht binnen 5 werkdagen beantwoorden.

Als je op zoek bent naar de route naar mijn praktijk of trainingslocatie, scroll dan door naar het einde van deze pagina.

Warme groeten, Adrie Talakua

 

Praktijk Sjamaan Adrie Talakua

Warmonderweg 1a
Ingang rechterachterzijde
2171 AH Sassenheim

Locatie per 1 december 2019:

Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim

Locatie warmonderweg 1a Sjamaan Adrie TalakuaPraktijk
Locatie warmonderweg 1a Sjamaan Adrie Talakua Praktijk
Praktijk Sjamaan Adrie

Stel hier je vragen:


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Route

Warmonderweg 1, 2171 AH Sassenheim.
De ingang bevindt zich aan de rechterachterzijde van het pand (niet de hoofdingang).

Auto: A44 afslag Warmond.

A44 vanaf Leiden, bij de stoplichten linksaf. Rotonde rechtdoor. Na de bocht zie je een klein industrieterrein aan je rechterhand. Je neemt niet de eerste ingang, maar de tweede (zo'n 50 meter voor de stoplichten.) Wij zitten in het gebouw aan de linkerzijde. Vooraan zie je International Hotel Supplies Company, daarachter zit Einstein-Academy.

A44 vanaf Amsterdam, rotonde linksaf. Na de bocht zie je een klein industrieterrein aan je rechterhand. Je neemt niet de eerste ingang, maar de tweede. Zo'n 50 meter voor de stoplichten. Wij zitten in het gebouw aan de linkerzijde. Vooraan zie je International Hotel Supplies Company, daarachter zit Einstein-Academy.

Parkeren kan voor de deur.

OV: 15 min wandelen van Station Sassenheim, bus 50 Leiden halte viaduct 8 min lopen, bus 381 halte Uiver 7 min lopen.
Als je uit de bus stapt houd je Verschoor Kranen aan je linkerhand. Aan je rechterkant zijn de huisnummers even en lopen op. Loop de rijkstraatweg af tot de eerste kruising. Daar ga je linksaf de Warmonderweg op. Na 20 meter zie je aan de overkant een hek en toegang het industrieterein. Einstein Academy ligt achter International Hotel Supply op nummer 1a.

Lopen vanaf het station.

Vanuit Leiden vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand. Vervolgens zie je voor je de McDonald's en lees de rest van de algemene route hieronder.

Vanuit Amsterdam loop je vanaf het perron het stationplein op en zie je de MC Donald's aan je linkerhand. Lees de rest van de algemene route hieronder.

De tunnel naast McDonald's (MAC aan je linkerkant houden) doorlopen. Nu wandel je op de wasbeekerlaan. Loop door tot aan de Hoofdstraat (zo'n 600 meter, je loopt voorbij de jagtlustkade). Bij de Hoofdstraat ga je linksaf en loopt zo'n 600 meter door totdat je bij een kruispunt met stoplichten komt. Daar is een flauwe bocht naar links (voor auto's 'linksaf') waar de Hoofdstaat overgaat op de Warmonderweg. Het industrieterrrein aan je linkerhand moet je hebben. Ook het gebouw wat nu in beeld is (International Hotel Supplies Company) is het verzamelgebouw waarin je ons kunt vinden. Neem de eerste ingang door het hek aan je linkerhand op de Warmonderweg. Loop vervolgens nog zo'n 60 meter rechtdoor naar achteren om uit te komen bij onze ingang van Einstein-Academy (1A).


Scroll to Top