Meteen naar de inhoud
Sjamanen opleiding

Contact met Sjamaan Adrie Talakua

Heb je vragen of wil je contact met Sjamaan Adrie Talakua? Hier kun je het formulier invullen.
Scroll ook verder op deze pagina door voor de contactgegevens en routebeschrijving naar mijn praktijk en opleidingslocatie.

Contact met Sjamaan Adrie Talakua

Adres

Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim

Bel mij op

06 14 69 48 97 (Adrie Talakua)

Stuur mij een bericht

E-mail

Route naar mijn praktijk en opleidingslocatie

Auto: A44 afslag 4 ‘Warmond’.

Ons pand is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping. Daarnaast kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren en hebben wij meer dan 40 parkeerplaatsen tot beschikking.

Vanuit richting Amsterdam:
Indien u vanuit de richting Amsterdam komt dient u op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag heeft genomen komt u aan bij een rotonde en dient u de derde afslag te nemen. Vervolgens rijdt u dan met de bocht mee en slaat u bij de de ingang van het eerste industrieterrein direct rechtsaf en bent u bij ons aangekomen!

Vanuit richting Den Haag:
Indien u vanuit de richting Den Haag komt dient u op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag bent opgereden dient u bij de daaropvolgende stoplichten linksaf te slaan. Daarna komt u aan bij een rotonde waar u de tweede afslag (rechtdoor over de rotonde) neemt en met de bocht mee naar rechts rijdt. Vervolgens neemt u de eerst mogelijke afslag naar het industrieterrein aan uw rechterkant en bent u gearriveerd bij ons pand!

OV: 15 min wandelen van Station Sassenheim, bus 50 Leiden halte viaduct 8 min lopen, bus 381 halte Uiver 7 min lopen.

Met bus 385: halte Uiver (7 min lopen)
Als u uit de bus stapt, dient u het bedrijf Verschoor Kranen aan u linkerhand te houden. Vervolgens dient u door te lopen naar de stoplichten en daar rechtsaf te slaan. Na 100 meter ziet u aan de overkant een hek en toegang tot het industrieterrein, waar ons pand gesitueerd is.

Met bus 50: halte viaduct Warmond (8 min lopen)
Als u uit de bus stapt, dient u over het viaduct te lopen richting Sassenheim. Als u het viaduct over de A44 bent gelopen dient u naar de rotonde te lopen. Vervolgens steekt u de rotonde over (de tweede afslag) en loopt u met de bocht mee naar rechts. Daarna dient u bij de eerst mogelijke afslag naar rechts het industrieterrein op te lopen en bent u aangekomen bij ons pand!

Lopen vanaf het station.

Vanuit Leiden vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand. Vervolgens zie je voor je de McDonald’s en lees de rest van de algemene route hieronder.

Vanuit Amsterdam loop je vanaf het perron het stationsplein op en zie je de McDonald’s aan je linkerhand en lees de rest van de algemene route hieronder.

U doorloopt als eerst de tunnel naast de McDonald’s (waarbij u de McDonald’s aan u linkerkant houdt). Daarna loopt u rechtdoor en loopt u door tot de eerste kruising, waar u naar links dient af te slaan. Vervolgens loopt u rechtdoor totdat u bij een flauwe bocht naar links komt en tegen een rotonde aanloopt. Daarna slaat u rechtsaf op de rotonde en loopt u mee met de bocht naar rechts. Ten slotte, als u door de bocht bent gelopen slaat u bij het eerste hek gelijk rechtsaf en bent u aangekomen bij ons pand!