Einstein-Gate

Einstein-Gate

Al dagen, weken, maanden, jaren, nee mijn hele leven loop ik met de gedachten rond dat ik de wereld op mijn manier anders beleef, ervaar en als een soort Willie Wortel altijd op zoek ga naar nieuwe ontdekkingen van leven. Mijn Technische, Beta, Psychologische achtergrond is de basis ofwel het aansturingsmechanisme hoe ik zaken zie en vooral op een menselijke, liefdevolle manier graag wil doorleven. Zelf alles willen ondergaan en beleven.

Vanuit mijn aansturing(en) en mijn drang om te ontdekken, dat ik iedere keer graag uit mijn comfortzone stap, de uitdagingen aan ga: ikke veelal alleen op de wereld sta omdat de meeste mensen mij niet begrijpen of kunnen begrijpen. Dat mag, en dat heeft geresulteerd dat ik als een onderzoeker iedere dag op zoek ben naar mijn bestaansrecht en het bestaansrecht van mijn medemens. Wat doe ik en waar sta ik in dit leven, in deze kosmos, welke trillingsgetallen zijn er waarin ik leef, eveneens welke frequenties maken ons blij, gelukkig, gezond, ziek, deprimerend, strijdig en in mijn geval ondernemend.

Vele elementen van techniek, natuur, scheikunde, wiskunde, psychologie, psychiatrie, logisch denken, spirituele verbindingen, et cetera maken mijn leven uitdagend en tevens liefdevol omdat ik dat blijkbaar belangrijk vind en de mens en haar gedragingen zo adoreer. Hoe komt dat nou, simpel gezegd?

Ik ben zoals velen weten niet iemand die zomaar met iedereen mee gaat hoe er gedacht wordt, nee ik bekijk mijn eigen leven, gedragingen, maak fouten en bedank mijn fouten omdat ik weer kan en mag leren.

Als sjamaan ben ik er achter gekomen dat ik op de 43e dimensie leef, 357 keer ben gere├»ncarneerd, en tevens kom ik er ook achter dat er mede mensen zijn die ook in potentie dat in zich hebben om op mijn 43e dimensie zich verder te ontwikkelen, dan de de meest theorie├źn tot de 13e dimensie.

Wij leven nu in een tijd van ontwikkelen, door-ontwikkelen en niet te vergeten dat nu er nieuwe mensen zijn, nieuwe kinderen worden geboren en vele, vele oudere mensen nu wakker worden dat zij bijzondere gaven hebben die in hun tijd niet benoemd mochten worden door de vroegere generaties.

Om e.e.a. inzichtelijk te maken en mensen duidelijk te maken heb ik de Einstein-Gate Ontwikkeld en ga ik dat binnen 30 dagen na vandaag uitleggen, wat er mogelijk is als je bereid bent in te zien, in te voelen wie jij bent en waar jij in dit leven staat en energetische gezien binnen dit kosmische rijk(dom).

Degenen die mij kennen weten dat ik zo kan genieten van de rijkdom die de mens hier op aarde krijgt aangereikt om er iets mee te doen.. aardse zaken die ik geweldig vind, en er is veel meer in jou als mens.. Einstein-Gate.nl komt er aan mensen.


Scroll to Top