Meteen naar de inhoud

Hoe wordt er omgegaan met groepen zoals bij de Sjamanenopleiding?

  • door

Ik beperk het aantal mensen in het pand conform de maatregelen van de Rijksoverheid.  Momenteel is de maximale groepsgrootte voor binnenruimtes vastgesteld op 30 personen, waarbij uitzonderingen kunnen worden gemaakt voor onderwijs- en trainingsinstellingen. 

Om tijdens de Sjamanenopleiding op een plezierige als veilige manier met elkaar om te gaan zijn er een aantal maatregelen getroffen:

  • Voorafgaand en tijdens de opleiding is er de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten. Ik zal dit zoveel mogelijk doen en vraag jou vriendelijk dit ook te doen.
  • In het pand zijn looproutes aangelegd waardoor de anderhalve meter regel zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden. 
  • Tijdens de opleiding heb jij een eigen zitplaats met eigen spullen (zoals een notitieblok, schrijfgerei en multomap).
  • Indien er tijdens de opleiding geoefend wordt is het mogelijk om dit in verschillende ruimtes te doen, waardoor er voldoende afstand kan worden gehouden. 
  • Tijdens de lunch en korte pauze’s is er de mogelijkheid om te eten en bijvoorbeeld koffie of thee te drinken. Je krijgt daarbij eigen glazen, borden en bestek. Ook is de lunchruimte zo ingericht dat wij op anderhalve meter met elkaar kunnen lunchen. 

Door het nemen van de bovenstaande maatregelen hoop ik de kans op besmetting tot zoveel mogelijk te beperken. Ik wil je dan ook vriendelijk vragen voor jouw medewerking.  Daarbij geldt ook: heb je klachten? Laat je testen en laat het mij zo snel mogelijk weten. 

Geef een reactie