Meteen naar de inhoud

Informatieavond Sjamanen opleiding

Hieronder kun je je opgeven voor de eerstvolgende informatieavond over de Sjamanen opleiding. De avond start om 19.15 uur en de deur is open vanaf 19.00 uur. Het einde zal omstreeks 21.00 uur zijn. Gedurende maatregelen van de overheid dat dit niet kan doorgaan, maak ik graag een persoonlijke afspraak met je.
Locatie van de opleiding is: Warmonderweg 7, 2171 AH, Sassenheim.

Na je opgave via het onderstaande formulier ontvang je in je e-mailbox direct een bevestigingse-mail, onder andere ook met de bovenstaande informatie nog eens genoemd. Check ook even je spamfolder als je geen berichten ontvangt of stuur ons een bericht op info @ sjamaan-adrie-talakua.nl

Programma informatieavond Sjamanen Opleiding

Hoe gaat een Sjamanen Opleiding informatieavond in zijn werk? De avonden vinden meestal plaats op een dinsdagavond en je bent welkom vanaf 19.00 uur op de locatie waar ik training geef en ook mijn praktijk heb.

Om 19.15 uur starten we de avond in de trainingszaal, waardoor je gelijk kunt waarnemen en voelen hoe de zaal is. Je zult bijvoorbeeld ook diverse banners zien die ik in de sjamanen weekenden gebruik.

FAQ over de opleiding

 • Welke modellen en technieken worden er gebruikt?

  De belangrijkste techniek die je kunt leren is je gevoel. Dat klinkt misschien raar, maar het allerbelangrijkste is dat jij kunt voelen hoe de energie in een ruimte, groep of bij een individu is. Je dient te herkennen welke energie er heerst. Tijdens een gesprek kan er een verandering in energie plaatsvinden, kan je dit herkennen? Tijdens de opleiding zijn we steeds bezig met frequenties en energie, hoe is de energie gedurende de dag?

  Daarnaast gebruik ik ook modellen als het sjamanenwiel. Dit model laat jou voelen hoe het is om in iemand anders schoenen te staan. Dat is een eyeopener voor heel veel mensen. Zo heb ik verder allerlei verschillende modellen en technieken, die ik toepas tijdens de opleiding!

   

 • Wat maakt de Sjamanenopleiding uniek?

  Ik denk vanuit het principe dat het chassis van de mens goed moet zijn. In het eerste jaar van de opleiding gaan wij jouw chassis ontdekken en verstevigen. In het tweede jaar gaan wij hiermee verder, door middel van technieken en modellen leer je hoe jij jouw chassis kan inzetten om andere mensen te helpen, te genezen en te coachen. Bij mij staan de rituelen niet centraal, jouw persoonlijke ontwikkeling is veel belangrijker. 

 • Wat leer ik tijdens de opleiding?

  Het primaire doel van de opleiding is om ervoor te zorgen dat jij de Sjamaan in jou ontdekt en leert gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat elk persoon een Sjamaan kan zijn en dat in zich heeft. Hoe jij de Sjamaan in jou kan gebruiken om andere mensen te helpen, leer je in de opleiding. Daarnaast leer je ook handvatten, waardoor jij beter kan omgaan met jouw eigen zintuigen. Hierbij staat jou persoonlijke ontwikkeling centraal. 

 • Wat kost de opleiding?

  De Sjamanenopleiding kost in totaal 2475,- euro per opleidingsjaar. De volgende Sjamanenopleiding start op 30 januari 2021!

 • Wat is het verschil tussen de opleiding en de consulten?

  Het voordeel van het deelnemen aan de opleiding is dat jij onderdeel bent van een groep. Daardoor leer je, niet alleen van jezelf, maar ook van de andere personen. Daarnaast leer je in de opleidingen veel hulpmiddelen die jij kan toepassen in je dagelijkse leven. Consulten zijn meer gericht op een snellere aanpak van een specifiek probleem. 

 • Wat is de toegevoegde waarde van de Sjamanenopleiding?

  Hedendaags gaat de maatschappij om ons heen zo snel dat er bijna geen tijd meer is voor reflectie. Wij, als Nederlandse maatschappij, zijn heel erg gefocust op presteren, of anders gezegd: geld verdienen. Vanuit een humaan oogpunt kunnen wij dit nooit een leven lang volhouden. De Sjamanenopleiding leert jou om jezelf, als persoon, te leren kennen én op de eerste plaats te zetten. Het geeft jou een bewustwording van jouw leven, waardoor je beter kan omgaan met tegenslagen en allerlei knelpunten zoals stress. Kortom, door deze opleiding te volgen zet jij jezelf centraal!

 • Hoe ziet een dag in de opleiding eruit?

  Het begint met het neerzetten van een positieve energie.  Als je dan binnenkomt voel je de verandering al. Daarna is het van belang dat jij verbinding met jezelf maakt.  Wij bespreken gedurende de dag jouw vooruitgang, maar ook die van de mensen om je heen. Door middel van oefeningen leer je jezelf te kennen, waarbij je steeds dichter bij de Sjamaan in jou komt. 

  Een trainingsdag is erop gericht dat jij je volledig kan ontplooien. Ik check elke trainingsdag hoe jij in je chakra’s zit en hoe jij je voelt. Naarmate de trainingsdagen voorbij gaan zie je mensen zich ontwikkelen. Dit maakt het werk wat ik doe zo mooi! 

 • Hoe wordt sjamanisme toegepast in de opleiding?

  De toepassing van sjamanisme in de opleiding begint bij mijzelf. Mijn innerlijke stemming is voor het sjamanisme en liefde voor de mens.  Wanneer ik, vanuit die stemming, maak ik al een bijzondere verbinding met de mensen. De setting waar jij bent moet sereen voelen, dat er warmte en verbinding is. Dat is het vertrekpunt vanuit sjamanisme.

  Wat sjamanisme in de opleiding zo bijzonder maakt is dat ik bijna geen rituelen gebruik. Ik vind het belangrijker dat jij, als persoon, weet hoe het sjamanisme zich in jou uit. Is de Sjamaan in jou aanwezig? Voor hoeveel procent gebruik jij al jouw zintuigen? Ik ben niet zozeer geïnteresseerd in rituelen, ik ben vooral geïnteresseerd in hoe jij sjamanisme kan toepassen.

 • Hoe pas ik de mijn geleerde kennis toe in de praktijk?

  In de opleiding leren wij veel over onszelf, maar ik probeer ook een aantal hulpmiddelen of tools mee te geven. Om een voorbeeld te geven van hoe mensen de opleiding toepassen is in hun communicatie. Wanneer ze binnen komen hoor ik vaak ‘ik denk dat ik’, terwijl na afloop van de opleiding ‘ik voel’ de boventoon voert. Je leert tijdens de opleiding onder andere duidelijker communiceren, voor jezelf opkomen en weten wat jij aan kan. Als je vervolgens in je werk of relatie tegen obstakels aanloopt, ben je beter instaat hiermee om te gaan. Je hebt een stevig fundament opgebouwd, waarop je verder kan bouwen. 

 • Hoe ontdek ik de Sjamaan in mezelf?

  Ik geloof dat elk mens bijzondere en unieke gaven heeft. Het is aan jou om die gaven te ontdekken en te gebruiken! In de Sjamanenopleiding ontdek je samen met mij welke krachten jij bezit en hoe je hier mee omgaat. Doordat je samen met andere mensen de opleiding doet, leer je ook vanuit een ander blikveld naar sjamanisme en jezelf te kijken.