Informatieavond Sjamanen opleiding

Hieronder kun je je opgeven voor de eerstvolgende informatieavond over de Sjamanen opleiding. De avond start om 19.15 uur en de deur is open vanaf 19.00 uur. Het einde zal omstreeks 21.00 uur zijn.
Locatie van de opleiding is: Warmonderweg 7, 2171 AH, Sassenheim.

Na je opgave via het onderstaande formulier ontvang je in je e-mailbox direct een bevestigings-mail, onder andere ook met de bovenstaande informatie nog eens genoemd. Check ook even je spamfolder als je geen berichten ontvangt of stuur ons een bericht op info @ sjamaan-adrie-talakua.nl

  Hierbij geef ik mij op voor:
  Informatieavond 6 oktober 2020Informatieavond 20 oktober 2020Informatieavond 3 november 2020Informatieavond 17 november 2020Informatieavond 1 december 2020Informatieavond 15 december 2020

  Hoe heb je ons gevonden?

  Ik zou graag de nieuwsbrief Einstein-update willen ontvangen.
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Programma informatieavond Sjamanen Opleiding

  Hoe gaat een Sjamanen Opleiding informatieavond in zijn werk? De avonden vinden meestal plaats op een dinsdagavond en je bent welkom vanaf 19.00 uur op de locatie waar ik training geef en ook mijn praktijk heb.

  Om 19.15 uur starten we de avond in de trainingszaal, waardoor je gelijk kunt waarnemen en voelen hoe de zaal is. Je zult bijvoorbeeld ook diverse banners zien die ik in de sjamanen weekenden gebruik.