Meteen naar de inhoud

Intimiteit en seksualiteit op ander niveau!

Ervaar, voel, verdiep..

Als ik naar mannen kijk, zie ik dat wij vanuit onze opvoeding niet mee hebben gekregen dat Intimiteit door heel je lijf dient te lopen, waardoor je lichaam Serener ‘meer arbeid’ kan leveren. De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering krijgt, zodat de mens tot veel meer in staat is door in een goede frequentie te genieten van jouw schoonheid die jij voor je hebt, gestuurd door jouw ziel.

Wat ik merk dat Intimiteit  grotendeels gebruikt wordt voor de volgende stap naar seksualiteit, terwijl er een groter scala aan Intieme niveaus in de mens aanwezig zijn om je geest en je lichaam veelzijdiger te ontwikkelen en te laten bloeien.

De afgelopen 30 jaren ben ik, als mens en als sjamaan, op zoek geweest naar de vele verschillende varianten die Intimiteit weerspiegeld in de mens. Ofwel waardoor word je compassie en aantrekkingskracht omgezet in Bruisende en Opwindende energie die de mens in staat brengt vanuit je hogere innerlijke ikke, jezelf een Orgasme te geven. Zonder seks, zonder aanraken, toch naar die opwindende hogere sferen met jezelf of met een ander.

Dit gevoel van Intimiteit en de verschillende niveaus van spiritueel innerlijk genot in de mens wil ik nu bij de mannen en voor de mannen voor ogen houden, met het besef mannen er is veel meer dan je seksuele machine aan te zetten.

Bekijk mijn you-tube filmpje en verrijk jezelf. Mocht je dat dat gevoel ook verder willen ontdekken, meld je dan voor de Reis voor mannen op:

Donderdag 23 en vrijdag 24 februari 2023

Is dit een uitdaging voor jou?

2 dagen je onderdompelen in je onderbewuste en spirituele kant van intimiteit en seksualiteit met mannen onder elkaar.

Ervaring intimiteit en seksualiteit
Ervaring intimiteit en seksualiteit
Ervaring intimiteit en seksualiteit
Ervaring intimiteit en seksualiteit

Intimiteit en Seksualiteit voor mannen

intmiteit

Twee dagen de intimiteit bij jezelf ontdekken

lust & intimiteit

Verschil ontdekken tussen lust en spirituele intimiteit

spiritueel

Antwoord op de vraag:
‘Wat is intimiteit op het spiritueel niveau voor jou’

hoogtepunt

Leren intimiteit voorrang te geven op seksualiteit, zodat het over jou gaat ipv ‘de daad’

met mannen onder elkaar

Met mannen onder elkaar de ultieme verbinding met jezelf ontdekken

Tweedaagse ervaring

350

Intimiteit los van lust en seks
2 dagen
Ademwerk, trance, verbinding met jezelf
Praktisch ervaren
Inclusief lunch
Mogelijkheid tot overnachten

Meld je aan!

Het persoonlijke verhaal achter dit ervaringsweekend

Zo’n kleine 30 jaar geleden ben ik terloops bij mijzelf in aanraking gekomen met mijn persoonlijke intimiteit.

Ontstaan vanuit een intieme verbinding met mijzelf die getriggerd werd door een gesprek en ontmoeting met een ‘wild vreemd iemand/vrouw’. Wat is er dan gebeurd in die tijd 1988 via een intens gesprek met een ander mens?

Kort gezegd ontstond vanuit het niets en wel door ons intensieve diepe gesprek met mijn gesprekspartner, bewust of onbewust met een meter afstand van elkaar, een gezamenlijke fysieke orgasme zonder dat wij fysiek contact hadden.
Voor mij was dat een ongelooflijk moment van “Hoe kan dit” dat haar vorm heeft gekregen vanuit een gezamenlijke spiritualiteit en feitelijk een Intimiteit die haar schoonheid van ons beiden blijkbaar ver te boven ging, met als resultaat gelijktijdige fysieke orgasme. M.a.w. een mens is in staat om vanuit zijn of haar hogere spirituele niveau of frequentie de ander te raken.. geweldig..

Deze onbewuste strategie is dus ook toe te passen indien je bewust bent van de schoonheid wat je ziet ervaart, voelt, proeft et cetera.

Sessie trancedansen