Meteen naar de inhoud

Locatie Sjamaan Adrie Talakua

RIVM, Corona op Locatie Sjamaan Adrie Talakua

 

 • Was regelmatig je handen;
 • Zorg te allen tijde minimaal voor 1,5 meter afstand;
 • Neem zelf glazen of koppen voor een drankje;
 • Zet ze na gebruik ook zelf in de vaatwasser;
 • Hoest en nies in uw elleboog;
 • Neem eventueel eigen zakdoekjes en andere hygiëne producten mee.

Klachten? Blijf thuis en laat je testen, geef het zo snel mogelijk aan ons door.

 

De Cockpit

De zaal waar je de training volgt is de Cockpit. De zaal bevindt zich boven. Dus als je ons gebouw binnenkomt kun je na de entree de trap opgaan naar boven. Bovenaan zie je recht voor je de deur naar de trainingszaal.

Aan je rechterhand (achter het muurtje) is, ook boven, de gaderobe.

Lunchen doe je in ‘The Penthouse’. Dat is ook boven exact aan de andere kant van de verdieping. Dus vanuit de zaal loop je rechtdoor naar de stenen aan het einde van de gang en daar leiden drie deuren je naar de lunchruimte. Daar vindt je ook de toilettengroep waar je gebruik van kunt maken.

Tijdens de trainingsdagen (Sjamaan weekenden) vindt je alle benodigde ruimte dus op de bovenverdieping van het pand.

Kom je naar de praktijk?

Wanneer je een afspraak met mij hebt, kom je naar de praktijk (Locatie Sjamaan Adrie Talakua).

Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in de wachtruimte (na binnenkomst aan je rechterhand) en eventueel een kopje koffie of thee nemen in de lunchruimte (links).

De praktijk- en behandelruimte bevindt zich op de begane grond en ik zal je ophalen uit de wachtruimte als het tijd is voor je consult.

Ook hier houden we rekening met de Corona-maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar en is de kamer hierop ingericht. Daarnaast vindt je op verschillende plekken in het pand handpompjes om je handen te ontsmetten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Wordt er een mondkapje of spatmasker gedragen tijdens consulten of opleidingen?

  Ik wil ervoor zorgen dat jij je plezierig en veilig voelt als je bij mij in het pand bent.  Momenteel werk ik zonder mondkapjes of spatmasker, aangezien ik geen fysiek contact met jou heb tijdens consulten of opleidingen.  Daarbij is de gezichtsuitdrukking voor mij, als Sjamaan, een belangrijk element in onze non-verbale communicatie. Natuurlijk realiseer ik mij dat je het misschien prettiger vind, als jij en\of ik een mondkapje of spatscherm draag. Hiervoor sta ik dan ook open en laat mij dit dan gerust even weten!

 • Welke modellen en technieken worden er gebruikt?

  De belangrijkste techniek die je kunt leren is je gevoel. Dat klinkt misschien raar, maar het allerbelangrijkste is dat jij kunt voelen hoe de energie in een ruimte, groep of bij een individu is. Je dient te herkennen welke energie er heerst. Tijdens een gesprek kan er een verandering in energie plaatsvinden, kan je dit herkennen? Tijdens de opleiding zijn we steeds bezig met frequenties en energie, hoe is de energie gedurende de dag?

  Daarnaast gebruik ik ook modellen als het sjamanenwiel. Dit model laat jou voelen hoe het is om in iemand anders schoenen te staan. Dat is een eyeopener voor heel veel mensen. Zo heb ik verder allerlei verschillende modellen en technieken, die ik toepas tijdens de opleiding!

   

 • Welke maatregelen zijn er getroffen met betrekking tot het coronavirus?

  Sinds februari van dit jaar ben ik verhuisd naar een nieuw pand. In dit pand heb ik voldoende ruimte om, conform de opgestelde maatregelen van het RIVM, jou te ontvangen. Dat betekent dat consulten en opleidingen altijd op anderhalve meter plaats vinden. Daarbij is er geen fysiek contact (zoals handen schudden) en zijn er verschillende looproutes door het pand. Voorafgaand aan de consulten en opleidingen ontsmet ik mijn handen en wil jou vriendelijk vragen dit ook te doen.

 • Wat wordt er besproken in een consult?

  In de consulten bespreek ik alle zaken die jij voorlegt.  Je kan daarbij denken aan trauma’s of problemen met stress. Het is dus aan jou om onderwerpen in te brengen. Vervolgens gaan wij daar samen mee aan de slag en gaan wij concreet kijken hoe ik jou het beste kan helpen. 

 • Wat maakt de Sjamanenopleiding uniek?

  Ik denk vanuit het principe dat het chassis van de mens goed moet zijn. In het eerste jaar van de opleiding gaan wij jouw chassis ontdekken en verstevigen. In het tweede jaar gaan wij hiermee verder, door middel van technieken en modellen leer je hoe jij jouw chassis kan inzetten om andere mensen te helpen, te genezen en te coachen. Bij mij staan de rituelen niet centraal, jouw persoonlijke ontwikkeling is veel belangrijker.