Meteen naar de inhoud

Mijn eigen Reinheid is boven mijn eigen zeespiegel gekomen

  • door

Mijn nieuwe leven heeft vandaag, opnieuw, meer handen en voeten gekregen hoe ik de wereld in mij beleef. Ik voel mij zo Rein, zo Sereen, zo Vertrouwd en zo Verdomde Rijk dat ik mijn leven zo heb geresette.

Wat je lichaam en geest doormaken

Mijn lichaam en geest hebben zo’n onwijze mooie reis gemaakt, omdat ik ook iemand ben die niets uit de weg gaat om mijn innerlijke reis te laten beïnvloeden door “angst” en vooral bewust geen uitvalswegen verzint om maar niet op mijn innerlijke pijn te komen.
In mijn optiek heeft het geen enkele zin om je daartegen te verzetten, dat wilde ik als jongetje al niet, als topsporter en ook niet tijdens mijn innerlijke bewustwordingsreis.

Hoe wordt je succesvol?

Succes is voor mij een hele grote waarde om in jezelf jouw basisfundament zodanig te herzien en opnieuw vorm te geven dat ik het Succes in verschillende symbolen, metaforen, kleuren, stemmingen steeds aan het herschrijven en boetseren ben.. waarom?

sjamaan Adrie Talakua Reinhei

Omdat ik als jongetje zo goed met de bal wilde zijn dat ik bleef spelen om elk stapje het maximale uit een desbetreffende techniek wilde halen. Bal in de kruising, dan bleef ik oefenen. Niet zeuren maar geloven in je missie op dat moment: de bal moet in kruising!

Deze methodiek gebruik ik voor vele aardse contexten, en vanaf 1985 heb ik flink aan mijn innerlijke boom geschud om de verrotte appels los te weken die mij belemmeren om volledig mijzelf te zijn. Angsten en belemmeringen die niet van mij zijn, maar van mijn directe omgeving en buitenwereld.

Nu 80 jaar later, grapje, pluk ik de vruchten van mijn strategieën: pak de problemen aan Adrie, ook al kost het verdriet en pijn.
Vandaag is het 11 juni 2019 en ik voel mij dankbaar en Succesvol doordat de Reinheid in mijn lichaam & geest nu Sereen door mij loopt.

Nog steeds verschonen..

Vanavond lag ik wederom op de bank van mijn bijzondere fysiotherapeut in Leiden en vroeg ik aan hem; ik wil nog schoner worden in mijn lijf en geest. Dat is samen gelukt en zo kwam het woord Reinheid uit mijn mond. Ik voel mij al de hele dag zo blij van sereniteit en ik voel mij zo rijk, loop meerdere malen met de hond en Julia naar ons nieuwe pand dat naast ons ligt en zitten wij te genieten van zoveel schoonheid en kracht dat de omgeving ons uitzend.

Reinheid is voor mij nu mijn basis tot mijn Succes in mijn nieuwe leven.
Anders verwoord: Hoe dieper je duikt in het leven, met andere woorden hoe meer overgave: des te meer je gaat ontdekken dat je niet afgescheiden bent van het geheel maar Succes geeft.
Je krijgt een breder perspectief en beseft dat je al thuis bent. Het huis of jouw innerlijke tempel onder jouw zeespiegel..
Je ervaart dat je onderdeel bent van de oceaan van bewustzijn.

Een ander tijdperk

Mijn nieuwe tijd nu is echt de zuivering en activatie van mijn cel geheugen.
Ik merk dus heel direct dat ik in een ander tijdperk ben aangekomen waarbij we de mogelijkheid hebben om weer te kiezen voor een hoger bewustzijn. De herinnering is vastbesloten in mij, waarbij het lichaam en geest de ingang is tot mijn ziel.
Het werken aan een zuiveringsproces waarbij het water in ons lichaam de eerste materiële uiting is van kosmische energie, activeert dus het cel geheugen en de verandering van mijn DNA.

Vandaag op de bank van mijn bijzondere fysiotherapeut besef ik mijn grote dank aan én voor mijzelf als topsporter dat ik hiermede de basis heb gelegd om nu weer én op mijn leeftijd het Succes te zien, te voelen dat ik al jaren op deze manier wil beleven; vanuit Reinheid.

Ongelofelijk dank voor iedereen in de wereld die tot vandaag de dag een bijdrage heeft geleverd om mijn herstel of innerlijk bewustwordingsproces tot Reinheid nu zo Succesvol heeft gemaakt.

Adrie Talakua.

Mijn dierbaren, zoon Yánick, dochter Sarah-Fleur, mijn vrouwen Joanna, Julia en mijn hond, labrador Nathaniel.