Meteen naar de inhoud

Op innerlijke reis met je vakantiegeld

Aanmelding informatieavond Sjamanen Opleiding

Geen vakanties dit jaar? Niet naar de zon, maar Playa del Balcona en Terrassianië dit jaar? Het ziet er naar uit dat we nog even niet terug kunnen naar vanouds. Dus wat ga jij dit jaar doen met je vakantiegeld? Ga je het hoe dan ook aan jezelf uitgeven? Ga jij op innerlijke reis met je vakantiegeld?

Deze week mogen de jonge kinderen voor het eerst weer naar school en zien we week na week een aantal voorgestelde versoepelingen van kracht worden in onze intelligente lockdown. Fijn, hè? Eén van de veranderingen is dat we waarschijnlijk per 1 juli ook weer bij elkaar mogen komen in kleine groepen, zoals bij onze opleidingen.

Wat is er mooier dan juist nu te investeren in jezelf?

Je kunt niet fysiek op weg de wereld in, maar wel in je innerlijke wereld. Misschien had je al lang het idee of het plan om die ene opleiding te starten? Of mogelijk wil je al langer je kinderen kennis laten maken met NLP 2.0? Dan is nu bij uitstek je kans!

Ga je met ons mee op innerlijke reis in jezelf?

1 juli, dat is ruim op tijd voor alle activiteiten op onze agenda!

In juli en augustus vinden namelijk tweedaagse NLP voor jongeren plaats. Tweedaagse voor jongeren tussen 12 en 15 jaar en voor jongeren tussen 15 en 19 jaar.