Sjamanen opleiding – Basismodule

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Als je op één van deze vragen ‘Ja’ kunt antwoorden, lees dan vooral verder!

Op deze pagina lees je meer informatie over een opleiding om sjamaan te worden en de sjamaan in jou wakker te maken. Er zijn veel opleidingen waar je leert werken met oude sjamanistische tradities, gewoonten en gebruiken. Deze opleiding richt zich op jou, sjamaan in wording. We gebruiken de kennis van de voorvaderen en het universum om de moderne sjamaan van nu wakker te maken in jou.

Zo ben ik ook zelf een samenstelling van de sjamaan die via mijn opa’s-opa Markus bij mij binnen komt. Daarnaast zoek ik naar de weg die ik in dit leven te bewandelen heb, als Moderne Sjamaan. In 1951 kwam ik hier in Nederland aan land met de boot uit de Molukken en het feit dat de sjamaan in mij naar buiten mag komen, is voor mij een teken dat we de Westerse wereld nodig hebben voor de volgende stap. Zo ontwikkel ik mij zowel in wetenschap als in de verbinding met de sjamaan. En deze ontwikkeling wil ik ook aan jou meegeven en de missie verder ontplooien die in jou ligt te wachten.

Opbouw Basismodule Opleiding tot Sjamaan

Deze basismodule bestaat uit 6 weekenden verdeeld over 8 maanden. Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende. Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies. Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit.

Intakegesprek

Voordat je begint aan de opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een intakegesprek. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om met je hoger bewustzijn in contact te komen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.

Hieronder zie je de data voor de eerstvolgende basismodule en het formulier daaronder kun je gebruiken om je aan te melden.

[table “1” not found /]

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de opleiding. Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.

Ik meld mij aan voor:
Sjamanen Opleiding Basismodule


Scroll to Top