Sjamanen opleiding – Gevorderden module

Je hebt al ervaring met contact leggen met je hoger bewustzijn en je wilt dit graag verder ontwikkelen. Ook heb je inmiddels het inzicht gekregen dat hiermee voor jou een missie op deze aarde is. Wie weet kun je het nog niet helemaal benoemen en vormgeven en wil je dat wel leren?

Op deze pagina lees je meer informatie over een opleiding om sjamaan in jou totaal te ontwikkelen. Wil je een stap eerder, de sjamaan in jou wakker maken, dan is de basismodule de opleiding die bij je past. Er zijn veel opleidingen waar je leert werken met oude sjamanistische tradities, gewoonten en gebruiken. Deze opleiding richt zich op jou, sjamaan in ontwikkeling. We gebruiken de kennis van de voorvaderen en het universum om de moderne sjamaan van nu in jou te ontwikkelen.

Moderne sjamaan

Zo ben ik ook zelf een samenstelling van de sjamaan die via mijn opa’s-opa Markus bij mij binnen komt. Daarnaast zoek ik naar de weg die ik in dit leven te bewandelen heb, als Moderne Sjamaan. In 1951 kwam ik hier in Nederland aan land met de boot uit de Molukken en het feit dat de sjamaan in mij naar buiten mag komen, is voor mij een teken dat we de Westerse wereld nodig hebben voor de volgende stap. Zo ontwikkel ik mij zowel in wetenschap als in de verbinding met de sjamaan. En deze ontwikkeling wil ik ook aan jou meegeven en de missie verder ontplooien die in en voor jou ligt te wachten.

Opbouw Gevorderdenmodule Opleiding tot Sjamaan

Deze basismodule bestaat uit 6 weekenden verdeeld over 8 maanden. Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende. Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies. Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit.

Intakegesprek

Voordat je begint aan de gevorderden opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een intakegesprek. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om de sjamaan in jou volledig te openen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.

Hieronder zie je de data voor de eerstvolgende basismodule en het formulier daaronder kun je gebruiken om je aan te melden.

Sjamanen opleiding 2020
Weekend 1zaterdag 26 en zondag 27 september 2020
Weekend 2zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020
Weekend 3zaterdag 14 en zondag 15 november 2020
Weekend 4zaterdag 5 en zondag 6 december 2020
Weekend 5zaterdag 9 januari en zondag 10 januari 2021
Weekend 6zaterdag 6 februari en zondag 7 februari 2021
Weekend 7zaterdag 6 maart en zondag 7 maart 2021
Weekend 8zaterdag 3 april en zondag 4 april 2021
Trainer:Sjamaan Adrie Talakua
Locatie:Einstein-Academy
Warmonderweg 7, Sassenheim
Prijs:€ 2475,-
(betalen in termijnen is mogelijk)
Inclusief:Lunch, versnaperingen, koffie, thee en de opleidingssyllabus.
Overigen:Tussentijds zullen er een aantal intervisie bijeenkomsten plaatsvinden.
Beschikbaarheid:tot en met 15 plaatsen

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de opleiding. Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.

Ik meld mij aan voor:
Sjamanen Opleiding Gevorderdenmodule


Scroll to Top