Meteen naar de inhoud

Over Sjamanisme & Sjamanen

  • door
Sjamanistische opstellingen

In de aanloop op de sjamanistische opstellingen op 28 november 2017 legt Sjamaan Adrie Talakua een aantal dingen over het sjamanisme aan je uit. Hij legt in zijn laatste vlog uit hoe hij zijn Sjamanistische gaven, heldervoelendheid, helderziendheid en geneeskracht, en tevens zijn exceptionele begaafdheid ervaart en gebruikt. Luister, ervaar en hoor wat voor jou uit deze video aankomt en betekenis voor je heeft.

Bij de diverse Sjamanistische opstellingen die wij in het land en de regio verzorgen, krijgen we nog wel eens vragen over wat we doen. Vragen over sjamanisme, over sjamanistische rituelen, over sjamanen en over sjamaan zijn. In deze vlog legt Adrie Talakua daarover uit.

Je kunt hem en zijn werkwijze zelf ervaren op onze volgende Sjamanistische opstellingen avond, dinsdagavond 28 november 2017. Daar zijn ook healers Joanna Talakua en Julia Talakua aanwezig. En Jack Manuputty begeleid met passende muziek bij de opstellingen.

Anno 2021

Inmiddels worden deze avonden niet meer georganiseerd, omdat we zijn gestart met andere alternatieven. Met de mooie inzichten en resultaten die deze avonden konden geven, vonden we dat het toch niet ver genoeg reikte. We wilde meer. Hierdoor hebben we uiteindelijk in 2019/2020 de sjamanen opleiding ontwikkeld. Een weekend met elkaar werken aan jezelf bleek nog veel mooiere inzichten en interventies op te leveren. Een heuse stap verder in dat het leven over jou mag gaan!

Wil je toch nog eens zo'n sjamanistische opstelling ervaren, dan raden we je aan om mee te doen bij de opleiding. Daarin zul je meermaals de opstellingen zien terugkomen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een afspraak maken voor een consult waarbij we dat toepassen.

Sjamanistische opstellingen

Waarvoor zou jij een sjamanistische opstelling willen doen?

Misschien is een goed inzicht de opener die wij schrijven op de site van de sjamanen opleiding:

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als 'het is wat het is'? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke doelen leer jij in jezelf te gaan geloven en je te ontwikkelen. In de Sjamanen opleiding geef ik jou de tools om sterker in je schoenen te staan. Deze tools kun jij inzetten op je werk, thuis of in je relatie.

Uiteindelijk gaan opstellingen altijd over jou, over hoe je wereld op dit moment in elkaar zit. Dus als je meer inzichten in jezelf wilt, dan is zo'n opstelling uiterst geschikt. Ook zullen we altijd de vraag stellen waarin je inzichten wilt krijgen en wat dat voor jou mag opleveren. Opstellingen zijn alleen interessant als jij er ook echt mee vooruit kunt. Dus niet alleen een inzicht krijgen, maar ook wat je met dat inzicht kunt, gaat doen!

Neem contact op met jouw onderwerp waarover jij inzicht wilt en we kunnen samen met jou overleggen wat we voor je kunnen betekenen.