Meteen naar de inhoud

Persoonlijk bericht: start van de opleiding en verhuizing!

  • door

Persoonlijk bericht: start van de opleiding en verhuizing!

Zo blij, een tevreden en dankbare Adrie heeft afgelopen weekend zijn grootste wens in de praktijk gezet: opleidingen tot de sjamaan in de mens doen ontpoppen. Het serene gevoel dat bij mij ontstond op de 1e dag van deze opleiding was zo weergaloos, waardoor ik mij nog jonger voelde en dat ook uitstraalde. Joanna en Julia zeiden letterlijk: Adrie wat gebeurt er met jou? Je ziet er zo jong uit en dat voelde ik ook. Superfijn.

Velen weten van mij dat ik altijd op mijn doelen af ga en ze veelal bewerkstelligd. In dezen is het mijn intense wens om mijn intuïtie en gevoelens duidelijk de voorkeur te geven en dat ook te delen met mensen, omdat ik weet dat het mij in mijn leven alles heeft gebracht dat ik voor ogen had.

Wij zijn nu bezig om ons nieuwe onderkomen of hoofdkwartier van Einstein, Warmonderweg 7, net zo’n warm, sereen en positief in te richten als wij dat in ons dependance Warmonderweg 1a hebben gedaan.

Vandaag ben ik voor het eerst met mijn PC en mijn lieve labrador Nathaniel in mijn nieuwe kantoor, Warmonderweg 7. Wat een uitzicht en heerlijk groot.

Vanuit dit gevoel van blijheid, tevredenheid en vooral mijn dankbaarheid in wat ik allemaal mag doen realiseer ik mij dat mijn opvoeding grotendeels heeft bijgedragen in Wie Ik Nu Ben!

Een harde mentale, emotionele weg met stukken moeras dat mij heeft gevormd als Adrie en het grote systemische deel Sjamaan Adrie Talakua. Ik benoem vooral ook mijn achternaam Talakua omdat het mijn dragers zijn in “Wie Ik Wil Zijn” en mijn moeders achternaam Nanlohy. Twee namen die de bodem zijn van de Serene Energie en Wijsheid die ik nu uitstraal en mensen heel direct kan helpen in Wie Zij Zijn!

Energetisch, Spiritueel, Mentaal, Emotioneel en daardoor mensen weer Fysiek in hun kracht te brengen is zoiets weergaloos in deze missie, met als hoofdader de Ziel van de mens die de motor is van al het bovengenoemde. In deze aardse en westerse wereld zijn wij grotendeels Fysiek bezig, terwijl juist dat ons op het verkeerde been zet. Nee, wat maakt dat ik dat doe?

Vergelijk het met je auto die tegenwoordig Softwarematig wordt aangestuurd. Dat geldt in 2020 mensen ook voor jou. Je lijf en je succes is afhankelijk van de Instellingen in jouw eigen Software..

Mijn eigen lichaam was de afgelopen 40 jaar helemaal naar de klote geholpen omdat ik mij mentaal zo sterk voelde waardoor ik de overtuiging had dat ik de hele wereld aan kon. 4x problemen aan mijn hart gekregen, dankjewel LUMC te Leiden, mijn longen die het a.h.w. begaven, mijn beide heupen totaal in de kreukels waardoor ik in de rolstoel kwam en nu door Antonius Ziekenhuis als een jong hondje kan lopen en kan ademhalen.

2013 begin van mijn evenwichtsproblemen, zo heftig dat ik dacht dat ik doodging, ik ben er nog en het gaat hierin goed met mij. In 2010 kwam plotsklaps de Jichtaanvallen, die zo vreselijk waren dat wil je niet weten. Mijn gezin die meerdere keren mij naar het ziekenhuis of nachtelijke dokterspost moest brengen om de pijn met morfine te doven. Nu is het 2020 en ben ik door de aansturing van mijn Jichtfestival, de daadwerkelijke aansturing van deze ziekte kunnen aanpakken. Namelijk de vele
Afwijzingen die ik in mijn leven heb weggestopt in mijn lichaam.

Ik voel mij nu tussen de 8 en 12 jaar, jong, energiek, een sereen lijf en een schone geest.
Speciale dank aan mijn studenten en consulten die mij persoonlijk veel wijsheid heeft gebracht.

Adrie die dankbaar is en in ons extra nieuwe pand, Warmonderweg 7, uit zijn dak mag gaan, Sjamaan Adrie, en alle nevenactiviteiten die komend jaar op de rol worden uitgerold.

Johan Cruijff zijn spreuk is: Elk Nadeel heeft zijn Voordeel!

En neem ik de spreuk van de Dalai Lama ook in mijn systeem mee: Elke dag begint met een Glimlach!