Meteen naar de inhoud

Trancedansen

Trancedansen

Trancedansen en de diepte vinden in jezelf

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart.

Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen naar de klanken, ritmes.

Herken je ritmes? Raken de geluiden ergens in je lichaam? Wat ervaar je? Dit en meer vragen ga je beantwoorden tijdens onze Trancedans avond.

Wanneer staat de volgende sessie gepland?

Donderdagavond 22 december 2022 – 19.00 uur – 21.00 uur

€ 35,-

Sessie trancedansen

Wat is trancedansen?

Trancedansen maakt een verbinding tussen muziek en de staat van trance. Door jezelf te blinddoeken en je over te geven aan de muziek ga je in je eigen lichaam aan de slag met wat je voelt en ervaart. Je kunt belemmeringen tegenkomen. Ook kun je merken dat je blokkeert door (bepaalde) muziek. Eigenlijk is alles goed, want het geeft informatie.

Met trance bereik je een in jezelf gekeerde staat en door te trancedansen ervaar je wat dat met je zintuigen doet. Wat jij ervaart en voelt kun je aan het einde van een sessie delen. Misschien heb je inzichten waar jij iets meer kunt of ervaar je dat je inzichten hebt waar je aan wilt werken in een consult. Geef jezelf de ruimte om alle ervaringen binnen te laten komen. Ook als je niets ziet of voelt, heb je ervaringen. Gebruik het om jezelf te ontdekken en verdieping te zoeken.

Meditatie zoekt naar rust, trancedansen zoekt naar een bepaalde vorm van opschudding terwijl je naar binnen bent gekeerd in trance.

Doe voordeel met deze open avonden die wij regelmatig organiseren. Schrijf je in voor de volgende keer!