Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Consult

In de consulten bespreek ik alle zaken die jij voorlegt.  Je kan daarbij denken aan trauma’s of problemen met stress. Het is dus aan jou om onderwerpen in te brengen. Vervolgens gaan wij daar samen mee aan de slag en gaan wij concreet kijken hoe ik jou het beste kan helpen. 

Category: Consult

Het gerekende tarief is 100,- euro per uur. Als het consult langer duurt dan 60 minuten, dan betaalt u 50,- euro per half uur. Hierbij wordt de genomen tijd naar het volgende halfuur afgerond.

Category: Consult

Een voordeel van consulten is dat jij, in relatief korte tijd, heel veel progressie kan boeken. Doordat wij een-op-een samen zitten kunnen wij direct naar de kern van jouw onderwerp. Wij kunnen dan samen naar een oplossing voor een specifiek onderwerp toe werken. Binnen de Sjamanen opleiding is dit ook mogelijk alleen is de tijdsperiode langer. 

Category: Consult

Het is moeilijk in te schatten hoeveel consulten jij nodig hebt. Dat hangt bijvoorbeeld af van de hevigheid van het probleem waar jij mee komt, maar ook hoe snel wij samen progressie maken. Na ons kennismakingsgesprek zal ik jou altijd een beeld proberen te schetsten van het traject wat wij kunnen doorlopen. 

Category: Consult

Vanaf het moment dat jij in contact komt met mij ontstaat er een energie-overdracht. Als jij openstaat voor die energie gebeurt er gelijk wat met jou. Dit is het sjamanistische element. Tijdens de consulten probeer ik jou, met mijn bijzondere gaven zo goed mogelijk te helpen met jouw onderwerp. Vaak is het al zo dat het praten over jouw onderwerp al veel met jou doet. Daarbij probeer ik jouw energie te voelen met mijn handen, zodat ik weet hoe jij je voelt en jou zo goed mogelijk kan helpen. 

Category: Consult

Voordat wij samen komen test ik jou helemaal uit. Hierbij kijk ik hoe het met jou gaat, zowel lichamelijk als op energetisch vlak. Zo heb ik een idee welke progressie jij maakt en wat ik voor jou kan betekenen. Tijdens het consult bespreken wij jouw onderwerp en proberen wij dit zo goed mogelijk aan te pakken. Tegen het einde van het consult test ik jou weer om te kijken hoe nu met je gaat. 

Category: Consult

Een regulier consult duurt ongeveer tussen de 1 en 2 uur. Hierbij geldt een minimale tijd van 60 minuten. De exacte tijd wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het aantal zaken wat jij wil bespreken, als de hevigheid van de onderwerpen.

Category: Consult

Als jij op consult komt bij mij, dan dien je een anamnese-formulier in te vullen. Nadat jij het formulier hebt ingevuld ga ik jou testen. Daarbij kijk ik bijvoorbeeld met hoeveel procent jouw ziel echt in je lichaam zit. Ook kijk ik in hoeverre jij last heb van zware energieën en kijk ik naar jouw chakra’s. De resultaten van deze tests bespreken wij tijdens het consult. Vervolgens bespreken wij jouw onderwerp(en) .

Category: Consult

Load More