Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Corona-virus

Ik wil ervoor zorgen dat jij je plezierig en veilig voelt als je bij mij in het pand bent.  Momenteel werk ik zonder mondkapjes of spatmasker, aangezien ik geen fysiek contact met jou heb tijdens consulten of opleidingen.  Daarbij is de gezichtsuitdrukking voor mij, als Sjamaan, een belangrijk element in onze non-verbale communicatie. Natuurlijk realiseer ik mij dat je het misschien prettiger vind, als jij en\of ik een mondkapje of spatscherm draag. Hiervoor sta ik dan ook open en laat mij dit dan gerust even weten!

Category: Corona-virus

Sinds februari van dit jaar ben ik verhuisd naar een nieuw pand. In dit pand heb ik voldoende ruimte om, conform de opgestelde maatregelen van het RIVM, jou te ontvangen. Dat betekent dat consulten en opleidingen altijd op anderhalve meter plaats vinden. Daarbij is er geen fysiek contact (zoals handen schudden) en zijn er verschillende looproutes door het pand. Voorafgaand aan de consulten en opleidingen ontsmet ik mijn handen en wil jou vriendelijk vragen dit ook te doen.

Category: Corona-virus

Ik beperk het aantal mensen in het pand conform de maatregelen van de Rijksoverheid.  Momenteel is de maximale groepsgrootte voor binnenruimtes vastgesteld op 30 personen, waarbij uitzonderingen kunnen worden gemaakt voor onderwijs- en trainingsinstellingen. 

Om tijdens de Sjamanen opleiding op een plezierige als veilige manier met elkaar om te gaan zijn er een aantal maatregelen getroffen:

  • Voorafgaand en tijdens de opleiding is er de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten. Ik zal dit zoveel mogelijk doen en vraag jou vriendelijk dit ook te doen.
  • In het pand zijn looproutes aangelegd waardoor de anderhalve meter regel zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden. 
  • Tijdens de opleiding heb jij een eigen zitplaats met eigen spullen (zoals een notitieblok, schrijfgerei en multomap).
  • Indien er tijdens de opleiding geoefend wordt is het mogelijk om dit in verschillende ruimtes te doen, waardoor er voldoende afstand kan worden gehouden. 
  • Tijdens de lunch en korte pauzes is er de mogelijkheid om te eten en bijvoorbeeld koffie of thee te drinken. Je krijgt daarbij eigen glazen, borden en bestek. Ook is de lunchruimte zo ingericht dat wij op anderhalve meter met elkaar kunnen lunchen. 

Door het nemen van de bovenstaande maatregelen hoop ik de kans op besmetting tot zoveel mogelijk te beperken. Ik wil je dan ook vriendelijk vragen voor jouw medewerking.  Daarbij geldt ook: heb je klachten? Laat je testen en laat het mij zo snel mogelijk weten. 

Category: Corona-virus

Load More