Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Veelgestelde vragen aan Sjamaan Adrie Talakua

Sjamaan Adrie

Voor mij is sjamanisme geen mystiek van trommels en vuurlopen.  Ik heb vanuit de Molukse cultuur technieken meegekregen, waar ik ook een meer wetenschappelijk, Westers deel vanuit Nederland aan toevoeg. De Willie Wortel in mij wil ontdekken wat er nog allemaal kan worden toegevoegd aan sjamanisme. Sjamanisme is niet beperkt tot Europa, niet tot Azië, niet tot Afrika. Vanuit mijn ervaringen heb ik een innerlijke, grote bibliotheek opgebouwd, waarbij sjamanisme voor mij een hulpmiddel is om jou, als persoon, jezelf te laten ontwikkelen.  

Category: Sjamaan Adrie

Ik geloof dat elk mens bijzondere en unieke gaven heeft. Het is aan jou om die gaven te ontdekken en te gebruiken! In de Sjamanen opleiding ontdek je samen met mij welke krachten jij bezit en hoe je hier mee omgaat. Doordat je samen met andere mensen de opleiding doet, leer je ook vanuit een ander blikveld naar sjamanisme en jezelf te kijken. 

Category: Sjamaan Adrie

Ik vond het niet makkelijk om in mijn jeugd met mijn gaven om te gaan.  Ik was vooral bezig met voetbal. Elke dag was ik buiten op het pleintje te vinden en pas op latere leeftijd liet ik het sjamanisme binnen.  Door vrienden van vroeger word ik nog vaak herinnerd aan die kleine jongen met een snottebel en een bal onder zijn arm.  Ook toen ik later andere sporten ging doen was ik voornamelijk bezig met één doel; winnen. Ik denk dat ik deze periode nodig heb gehad om tot mijn roeping te komen en de Sjamaan in mij te ontdekken. 

Category: Sjamaan Adrie

Er werd door mijn ouders altijd tegen mij gezegd dat ik bijzondere gaven had. Ik voelde dat mijn vader een hele bijzondere man was, een met hele bijzondere gaven. Hij stond er sterk in zijn energie en zei tegen met een ‘helm’ was geboren. Ik kreeg het dus al vanaf een jonge leeftijd mee. In mijn jeugd had ik er moeite mee om met mijn gaven om te gaan. Het pas latere leeftijd dat ik de Sjamaan in mij volledig kon accepteren. 

Category: Sjamaan Adrie

Load More