Meteen naar de inhoud

Wat doe ik als ik help als sjamaan?

  • door

Wat is magnetiseren?

Uit de diverse literatuur blijkt dat het magnetisme of healing een heel oud gebruik of beter gezegd een heel oude geneeswijze is die ons zelfs terugvoert tot ver voor het ontstaan van onze jaartelling. In de Bijbelse geschriften lezen we dat Jezus, maar ook zijn discipelen en andere profeten of hogepriesters, genezingen bewerkstelligden door handoplegging.

Ik heb het over magnetisme, wat een natuurkundig begrip is, dat ik hier gebruiken als een niet meetbare aantoonbare kracht of onzichtbare geestelijke kracht. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van de universele of kosmische energie die overal om ons heen is.

Onbalans in jezelf

Als we ziek zijn of ons niet lekker voelen is onze kosmische energie in het lichaam uit balans. Via de medische wereld worden veel ‘ziek zijn’ opgelost, maar bij energetische disbalans kunnen complementaire geneeswijzen een oplossing brengen die de aansturing aanpakt. Bij magnetiseren wordt dan ook gewerkt aan het in harmonie terugbrengen van lichaam en geest.

Hoe magnetiseer of heal ik als Sjamaan?

Als je bij mij op consult komt, dan richt ik mijn focus op jou. Zo kan in inlezen wat er in jou speelt, zonder je ontmoet te hebben.

Vanuit die eerste contacten die ik maak, kan ik vervolgens in het consult invoelen wat er in jouw innerlijke en fysieke wereld leeft. Vrij vertaald ben ik op dat moment jou. Ik voel wat jij voelt in jouw lichaam en geest en vertaal dat via mijn woorden aan jou. Door die gave kan ik, ook al terwijl je tegenover mij zit, je healen.

Naast healing zonder fysiek contact kan ik ook healing geven via mijn handen. Dat wil zeggen dat je op de behandeltafel ligt of in een stoel zit en ik mijn handen op je hoofd plaats. Zodoende geef ik de energie door die jij nodig hebt. Ik bedenk niet van te voren wat er gaat komen, dat laat ik over aan de de sjamaan in mijn en mijn verbinding met alles. Op zo'n moment van healing ben ik slechts een doorgeefluik voor wat jij nodig hebt.

Door ontwikkeling van mijn zintuigen merk ik dat ik mensen steeds eenvoudiger op afstand kan helpen. Of dat nu is terwijl jij thuis zit of als je bij mij in dezelfde ruimte bent, ik kan je helpen. Dat betekent dat ik je kan ontladen van hetgeen dat jou belemmert en oplaad met hetgeen dat jij nodig hebt om in balans te komen.

Wat heb jij dan nodig? Jouw eigen energieniveau van wat jouw ziel vraagt. Daarmee kom jij weer in balans en kun je je verder ontwikkelen.

Alternatief of aanvullend

Een behandeling via paranormale of complementaire geneeswijzen mag nooit als vervanging van de reguliere geneeswijze gezien worden.

Je dient met je klachten eerst naar een arts (huisarts, specialist) te gaan. Je dient ook zijn medicatie op te volgen.

Daarnaast kun je al of niet in overleg met de arts gebruikmaken van complementaire geneeswijzen, zoals magnetiseren en healing.

Waar moet jij mee leven?

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het psychisch is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist de complementaire of paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden. Als reguliere geneeskunst is doorlopen en er ten aanzien van de ziekte geen uitweg te vinden is, biedt deze weg nog tal van stappen en mogelijkheden.

Medici geven aan met bijvoorbeeld ‘je zult ermee moeten leren leven’ dat het niet gaat om een medisch probleem dat je hebt. Je kunt er zelf iets en moet er zelf iets aan doen doen. Het heeft te maken met jouw kwaliteit van leven en veranderingen en keuzes die jij bewust moet maken. Bijvoorbeeld blokkades door angsten, trauma’s, entiteiten, black magics, hoogtevrees, fijnmotorische problemen, allergieën, dyslexie, etc.

Ik kan hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het laatste geval kan ik, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen. Neem contact met mij op of vul het anamneseformulier in.