Meteen naar de inhoud

Klachtenregeling

Klacht, geschil, tuchtrecht?

Ben u ontevreden of het niet eens met mijn wijze van werken? Hier leest u mijn klachtenregeling. Eerste stap? Neem dan contact met mij op, zodat we het kunnen bespreken. Ook kun je je klacht direct zenden aan info @ einstein-solutions.nl.

We zullen je klacht altijd vertrouwelijk behandelen.

Na het inzenden van het contactformulier ontvang je direct een automatisch bericht met de inhoud van wat je hebt verzonden. Als je een e-mail direct aan ons e-mailadres zendt, zal je uiterlijk binnen twee weken een bevestiging van ontvangst ontvangen.

Om je een indicatie te geven: wij streven ernaar binnen vier weken na het indienen van je klacht zullen we de procedure en afhandeling daarvan hebben doorlopen. We zullen op zoek gaan naar een adequate oplossing. Mocht de procedure langer duren dan krijg je daarvan tijdig bericht met een indicatie wanneer de procedure alsnog verwacht wordt te zijn afgerond.

Klachten en de afhandeling daarvan worden door ons geregistreerd en gedurende twee jaren bewaard.

Komen we er niet uit? Klik dan hier naar de overige opties.

Komen we er niet uit?

Hier gaat de klachtenregeling verder met de overige opties.

Via mijn beroepsvereniging NBVH is voor mijn consulten het klachtrecht geregeld (Wkkgz) en kunt u terecht bij een klachtenfunctionaris.
Als er een geschil ontstaat, ben ik voor geschillen aangesloten bij SCAG. Dat betekent dat u terecht kan bij De Geschillencommissie Zorg.
Tuchtrecht is geregeld bij TCZ (als RBCZ geregistreerde therapeuten). Situaties die onder de tuchtnormen (beroepscode) vallen kunt u Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg voorleggen.

Voor klachten rondom mijn opleidingen en bijscholingen kunt u terecht bij de klachtencommissie van Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO).

Nogmaals ik hoop dat we er onderling en samen uit kunnen komen. Aan jezelf werken kan heel veel soorten vragen opleveren en ik doe graag de nodige moeite om klachten met je op te lossen.

Sjamaan Adrie Talakua hoort bij de Maatschap Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62.12.67.09.