06 - 1469 4897 info@sjamaan-adrie-talakua.nl
Sjamaan Adrie Talakua

Trainingen, workshops en consulten

Ben je op zoek naar jezelf, jouw innerlijke blijdschap of jouw persoonlijke missie? En wil je dat herkennen en ontdekken? Dan help ik je graag op mijn Westerse manier: begrijpelijk, inzichtelijk en met wederzijds respect. Ik help je graag in een persoonlijk consult en tijdens trainingen en workshops in een kleine, besloten groep. Bekijk hier alle mogelijkheden en neem gerust contact met mij op als je vragen hebt.

Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Lees verder...
Sjamanen opleiding

Sjamanen opleiding

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Dan is de Sjamanen opleiding misschien iets voor jou.

Lees verder...
Spiritueel Business

Spiritueel Business

Een 5-daagse opleiding onder begeleiding van 3 spirituele business trainers, waarin je leert wat je nodig hebt om op jouw eigen manier in een goede energie te komen én succesvol te zijn in je werk, en hoe het komt dat er ruis zit op het net niet of niet behalen van jouw essentiële volgende stappen op het werk.

Lees verder...
Sjamanistisch Trancedansen

Sjamanistisch Trancedansen

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart. Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen.

Lees verder...
Healing & Reading

Healing & Reading

Sjamanistische healing is een vorm van alternatieve geneeskunde en spirituele praktijk die afkomstig is van sjamanistische tradities over de hele wereld. Een sjamanistische reading daarentegen is meer gericht op het verkrijgen van inzicht en begeleiding.

Lees verder...
Sjamanistische Ademsessies

Sjamanistische Ademsessies

Sjamanistische ademhalingsoefeningen kunnen gunstige effecten hebben op het welzijn, de mentale helderheid, de concentratie en de ontspanning. Diepe ademhaling kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning, het verbeteren van de zuurstofopname en het kalmeren van het zenuwstelsel.

Lees verder...
Spirituele Intimiteit voor vrouwen

Spirituele Intimiteit voor vrouwen

Vrouwelijke intimiteit gaat over verbinding. Hoe kan ik jou, samen met Joanna en Julia, ondersteunen in de zoektocht naar jouw persoonlijke Intimiteit? Wat kunnen we je laten inzien? Het gaat in deze twee dagen vooral om wezenlijk te voelen en te ervaren dat Intimiteit door heel je lijf serener dient te lopen.

Lees verder...
Spirituele Intimiteit voor mannen

Spirituele Intimiteit voor mannen

Als ik naar mannen kijk, zie ik dat wij vanuit onze opvoeding niet mee hebben gekregen dat Intimiteit door heel je lijf dient te lopen, waardoor je lichaam Serener ‘meer arbeid’ kan leveren. De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering krijgt, zodat je kunt genieten van de schoonheid die jij voor je hebt, gestuurd door jouw ziel.

Lees verder...
Nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen (gratis)

Nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen (gratis)

Als kind was ik bijzonder, maar helaas werd ik niet gezien. Daarom zet ik me nu al lange tijd in voor kinderen die, net zoals ik destijds, niet gezien worden door hun omgeving of leeromgeving! Het raakt me diep in mijn hart, en daarom wil ik informatie, training en ondersteuning bieden om hen te helpen.

Lees verder...
Transgender workshop

Transgender workshop

In mijn praktijk en tijdens mijn trainingen krijg ik te maken met een verscheidenheid aan vragen over transgender zijn, en ik heb studenten en ouders die mogelijk kinderen hebben die daarmee te maken hebben. Deze workshop is om ouders en kinderen te informeren en te ondersteunen die te maken hebben met transgender personen.

Lees verder...