06 - 1469 4897 info@sjamaan-adrie-talakua.nl
Sjamanistische Healing

Healing & Reading

Sjamanistische healing is een vorm van alternatieve geneeskunde en spirituele praktijk die afkomstig is van sjamanistische tradities over de hele wereld. Een sjamanistische reading daarentegen is meer gericht op het verkrijgen van inzicht en begeleiding.

Sjamanisme is een spirituele traditie die teruggaat tot de oudste culturen en volkeren over de hele wereld. Het wordt gekenmerkt door het idee dat alles in het universum met elkaar verbonden is en dat er spirituele krachten en energieën zijn die ons kunnen beïnvloeden.

De sjamaan kan visioenen, symbolen, dromen of boodschappen ontvangen die betrekking hebben op de vragen, problemen of situaties van een persoon. Deze informatie kan helpen om inzicht te krijgen in persoonlijke groei, levensuitdagingen, het nemen van beslissingen of het verkrijgen van heling op emotioneel, mentaal of spiritueel niveau.

Ik heb als Sjamaan Adrie Talakua mijzelf 1357 keer mogen reïncarneren. Dat betekent concreet dat ik daardoor de hele wereld heb mogen ervaren en kennis heb opgedaan van de sjamanistische tradities, inzichten, technieken en rituelen van elk land.

Het mooie is dat nu ik in het Westen, in Nederland  ben beland, ik mij verder kan ontwikkelen vanuit al levens en werelddelen die ik heb opgedaan, zodat ik met de kennis & kunde van nu een nieuwe manier heb ontwikkeld dat past in deze Westerse tijd.

“In de praktijk ben ik als een sjamaan een innovator die tradities vereenvoudigt en vergemakkelijkt.”

Ik ben meer dan de sjamaan en blijf op zoek gaan naar de dagelijkse verbeteringen binnen de westerse sjamanisme. Voor mij is dat noodzakelijk omdat de wereld heel snel verandert en nieuwe simpelere tools nodig heeft om de Natuur, Kosmos en het grotere geheel binnen het Universum aan te kunnen zodat er een balans ontstaat tussen Geven & Nemen binnen de verschillen tussen de Mens en de Natuur, Kosmos en het Universum.

Sjamanistische healing

Bij sjamanistische healing wordt ervan uitgegaan dat onevenwichtigheden op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau kunnen leiden tot ziekte en andere problemen. Dit feit is een oud gegeven en dienen we praktisch, energetisch en ook wetenschappelijk te benaderen!

Een sjamanistische healing kan verschillende technieken omvatten, afhankelijk van de traditie en de sjamaan zelf. Dit kan onder meer bestaan uit het gebruik van rituelen, zang, dans, muziek, ademhalingstechnieken, het gebruik van geneeskrachtige planten en het werken met de elementen van de natuur.

Het doel van sjamanistische healing is om energetische blokkades te verwijderen, de harmonie te herstellen en de persoon in staat te stellen zijn eigen genezingsproces te activeren.

Sjamanistische reading

Een sjamanistische reading is meer gericht op het verkrijgen van inzicht en begeleiding. Een sjamaan kan toegang krijgen tot de spirituele wereld om informatie, wijsheid en boodschappen te ontvangen voor de persoon die een reading ontvangt. Dit kan gedaan worden door middel van meditatie, trance, dromen, divinatie-instrumenten zoals tarotkaarten, runen of kristallen, en het interpreteren van symbolen en tekens.

Tijdens een sjamanistische reading kan de sjamaan werken met de energie van de persoon en de spirituele gidsen om inzicht te krijgen in persoonlijke uitdagingen, levensdoelen, blokkades of andere relevante aspecten van iemands leven. Het kan dienen als een middel om te reflecteren, te begrijpen en richting te geven aan bepaalde aspecten van het leven.

Dit leer je in de Healing & Reading training

Bij sjamanistische healing en reading leert de cursist vaak verschillende vaardigheden en concepten die verband houden met sjamanisme, energetisch werk en intuïtieve genezing. Hier zijn enkele dingen die de cursist kan leren:

Verbinding met spirituele dimensies: sjamanistische healing en reading moedigen de cursist aan om contact te maken met spirituele dimensies, zoals de geestenwereld, gidsen, voorouders of krachtdieren. De cursist leert methoden en technieken om deze verbindingen tot stand te brengen en te versterken.

Energetisch bewustzijn en diagnose: de cursist leert hoe hij/zij het energieveld van een persoon kan lezen en interpreteren. Dit omvat het begrijpen van energiepatronen, blokkades, onevenwichtigheden en andere aspecten van het energetische lichaam. Door deze diagnose kan de cursist inzicht krijgen in de bron van fysieke, emotionele of spirituele problemen.

Sjamanistische healingtechnieken: de cursist leert verschillende sjamanistische healingtechnieken, zoals het werken met energie, klank, rituelen, het gebruik van genezende voorwerpen, enzovoort. Deze technieken worden toegepast om energetische blokkades te verwijderen, het evenwicht te herstellen en heling op meerdere niveaus te faciliteren.

Trance en rituele praktijken: sjamanistische healing en reading kunnen gepaard gaan met trance en rituele praktijken. De cursist leert technieken om bewustzijnstoestanden te betreden, zoals sjamanistische reizen of trance-dansen, om toegang te krijgen tot spirituele begeleiding en helende energieën.

Intuïtieve ontwikkeling: sjamanistische healing en reading benadrukken het ontwikkelen van de intuïtieve vermogens van de cursist. Dit omvat het versterken van de zintuigen, het leren vertrouwen op innerlijke leiding en het interpreteren van symbolen, beelden of boodschappen die ontvangen worden tijdens de healing- of readingpraktijk.

Zelfzorg en ethiek: Een belangrijk aspect van sjamanistische praktijken is zelfzorg en ethiek. De cursist leert hoe hij/zij zichzelf kan beschermen tegen negatieve energieën, hoe hij/zij energetische grenzen kan stellen en hoe hij/zij met integriteit en respect kan werken met anderen.

Praktische informatie

Het is belangrijk op te merken dat sjamanistische healing en reading traditioneel worden doorgegeven via mondelinge overdracht en persoonlijke begeleiding.

Aanmelden workshop Healing & Reading

Trainingen & workshops

Persoonlijk consult

Hoe kan ik jou helpen? Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te komen. Om jou te helpen gebruik ik instrumenten als healing en chakra healing. Met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik...

Sjamanen opleiding

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als ‘het is wat het is’? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke...

Spiritueel Business

Spiritueel Business met een sjamanistische energetische basis Tijdens deze training wordt je verwelkomd door maar liefst 3 spirituele business trainers in een luxe ambiance. Tijdens de opleiding krijg je de kans om te netwerken met mensen die, net als jij, zowel...

Sjamanistisch Trancedansen

Trancedansen en de diepte vinden in jezelf Herken je ritmes? Raken de geluiden ergens in je lichaam? Wat ervaar je? Dit en meer vragen ga je beantwoorden tijdens onze Trancedans avond. Wat is trancedansen? Trancedansen maakt een verbinding tussen muziek en de staat...

Sjamanistische Ademsessies

Sjamanistische ademhalingssessies verwijzen naar ademhalingstechnieken die ik gebruik binnen mijn Molukse-Westerse sjamanistische tradities en mijn Westerse praktijk. Sjamanistische ademsessies betekent dat je door dieper en dieper in én uit te ademen je een schoner...

Spirituele Intimiteit voor vrouwen

Ervaar, voel, verdiep intimiteit voor vrouwen De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering verdient en dient te krijgen, zodat jij als vrouw tot veel meer in staat bent. Door in een goede energie-frequentie te genieten van de schoonheid die jij in je...

Spirituele Intimiteit voor mannen

Ervaar, voel, verdiep intimiteit en seksualiteit op ander niveau! Wat ik merk dat Intimiteit grotendeels gebruikt wordt voor de volgende stap naar seksualiteit, terwijl er een groter scala aan Intieme niveaus in de mens aanwezig zijn om je geest en je lichaam...

Nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen (gratis)

Mijn onderliggende motivatie dat ik bijzondere of anders denkende kinderen wil begeleiden en ondersteunen en m.n. vooral eerst naar de ouders. Daarom organiseer ik informatieavonden over nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen zoals energetisch dyslectisch,...

Transgender workshop

Vaak wordt mij de vraag gesteld hoe ik hiermee omga. Juist doordat mensen ongemakkelijke gevoelens ervaren, blijkt dat ik mijn sjamanistische gaven mag en kan gebruiken om individuele zaken aan het licht te brengen die heel veelzijdig zijn. Als sjamaan kan ik deze...

Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Lees verder...
Sjamanen opleiding

Sjamanen opleiding

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Dan is de Sjamanen opleiding misschien iets voor jou.

Lees verder...
Spiritueel Business

Spiritueel Business

Een 5-daagse opleiding onder begeleiding van 3 spirituele business trainers, waarin je leert wat je nodig hebt om op jouw eigen manier in een goede energie te komen én succesvol te zijn in je werk, en hoe het komt dat er ruis zit op het net niet of niet behalen van jouw essentiële volgende stappen op het werk.

Lees verder...