06 - 1469 4897 info@sjamaan-adrie-talakua.nl
Persoonlijk consult bij Sjamaan Adrie Talakua

Persoonlijk consult

Als sjamaan heb ik via mijn Opa Markus de sjamaan in mij gekregen en eigen gemaakt. Hierdoor voel ik direct met je mee en kan ik je helpen. In mijn praktijk zul je voelen dat ik een context voor je neerzet waarin jij die energie en elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Hoe kan ik jou helpen?

Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te komen.

Om jou te helpen gebruik ik instrumenten als healing en chakra healing. Met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen.

Het eerste en allerbelangrijkste is dat de context goed voelt; de ruimte, je stoel, etc. Dus voordat je op consult komt, zorg ik ervoor dat de context in orde is. Een energie waar jij die elementen kunt ophalen die jij nodig hebt.

Daarna gaan we samen aan de slag: energetisch, gevoel, therapie, coaching. Je krijgt inzichten waar jij iets van begrijpt en wat mee kunt. Ook zorg ik dat je plezierig de deur uit gaat: niet leeg van een consult, maar vol en in een goede energie.

Een cliënt zei bij het tweede consult: ‘Meestal ben ik helemaal kapot na een consult met een therapeut, maar bij jou krijg ik energie en heb ik mij de hele week veel beter gevoeld’!

Ik ga verder waar de medische wereld stopt

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het ‘psychisch’ is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist mijn complementaire, alternatieve, paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden.

Ik kan hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het uiterste kan ik, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen. Vaak is er nog zoveel meer mogelijk. Bijvoorbeeld doordat jij voelt dat je delen van jezelf ruimte kunt geven die je niet eerder hebt gevoeld of gezien. Dat is de praktijk van sjamaan Adrie Talakua.

Neem contact met mij op of vul het anamneseformulier in om jouw persoonlijke vragen te bespreken.

Laten we bespreken wat er kan, vooral als lijkt dat er niets meer kan!

Magnetiseren of Healing

Een magnetiseur of healer heeft de gave om als doorgeefluik van energie te kunnen fungeren. Ik heb een hoger of groter energie niveau dan de personen die ik help, door mijn gaves als sjamaan.

Dit energieniveau bepaalt ook dat er diverse gradaties healers zijn, die ieder op hun niveau kunnen helpen. Vergelijk mijn energieniveau met 10.000 volt waar veel mensen energie hebben in de range van 220 volt. Ook gebruik ik daarbij mijn helderziend, heldervoelendheid en helderwetenheid om je een goede healing te kunnen geven.

Iedere behandeling is verschillend. Meestal maak ik daarbij gebruik van de behandeltafel waar je ontspannen op kunt liggen en je kunt openen om de energie te ontvangen. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om tot blijvend resultaat te komen en daarbij kan het nodig zijn coaching te volgen om je bewust te worden van de aansturing die maakt dat jouw energiecentra zo uit balans raken.

Waarom zou je dit bij je laten doen?
Allerlei aspecten in je leven kunnen er toe leiden dat jouw gevoelens en gedachten een minder positief beeld zijn gaan vormen in jezelf. Ze vormen blokkades en belemmeringen waar je zelfs ziek van kunt worden. Blokkades zijn problemen die zich bij je voordoen en waar je zelf op een bepaald punt moeilijk uitkomt. Door de blokkades op te heffen kan je levenskracht weer vrijelijk door het lichaam stromen. Met complementaire geneeswijzen en (paranormale) therapieën, zoals magnetiseren kun je hieraan werken.

Extra/versterkte zintuigen

Zoals ik al hiervoor schreef, met mijn extra zintuigen en gaven kijk ik dwars door je heen. Ik voel direct mee in het consult en daarom kunnen we snel tot de kern van je vragen komen.

Helderziendheid en heldervoelendheid zijn twee elementen die ik inzet om met jouw ziel in contact te kunnen komen. Het is plezierig dat ik op deze wijze wegen kan inslaan waar jij nog niet aan had gehad. Ook kan ik hiermee snel tot de kern van een probleem komen en van daaruit verder gaan.

Einstein-Gate

Ik ben zoals velen weten niet iemand die zomaar met iedereen mee gaat hoe er gedacht wordt. Nee, ik bekijk mijn eigen leven, gedragingen, maak fouten en bedank mijn fouten omdat ik weer kan en mag leren.

Als sjamaan ben ik er achter gekomen dat ik op de 43e dimensie leef en 357 keer ben gereïncarneerd. Tevens kom ik er ook achter dat er mede mensen zijn die ook in potentie dat in zich hebben om op mijn 43e dimensie zich verder te ontwikkelen, dan de de meest theorieën tot de 13e dimensie.

Nieuwtijdskinderen? Wij leven nu in een tijd van ontwikkelen, door-ontwikkelen en niet te vergeten dat nu er nieuwe mensen zijn, nieuwe kinderen worden geboren en vele, vele oudere mensen nu wakker worden dat zij bijzondere gaven hebben die in hun tijd niet benoemd mochten worden door de vroegere generaties.

Om e.e.a. inzichtelijk te maken en mensen duidelijk te maken heb ik de Einstein-Gate ontwikkeld. Het is prachtig om het effect van het model in het inzicht dat mensen ervan krijgen te zien en te ervaren. Een dankbaar instrument! De Einstein-Gate gebruik ik in mijn consulten, opleidingen en andere bijeenkomsten.

Erkende therapeut

AGB
AGB-Code : 90103012
Zorgverlener : A.N. TALAKUA

NBVH
Adrie Talakua is erkende Register therapeut bij NBVH. De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

NVNLP
Internationaal gecertificeerd NLP trainer Adrie Talakua is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en erkend trainer, coach en therapeut. Einstein-empowerment.academy is als instituut aangesloten en erkend NLP instituut bij deze vereniging.

Praktische informatie

  • Afspraak maken: een afspraak maak ik graag telefonisch. Ik kan dan direct aanvoelen of ik jou goed kan helpen.
  • Aantal consulten: het aantal sessies dat je nodig hebt om aan iets te werken hangt af van de aard en complexiteit van de vraag waarmee je dit traject instapt. Realiseer je dat je meestal meerdere sessies nodig hebt om iets van jezelf helemaal te doorgronden en de nodige connecties te maken of los te laten.
  • Afzeggingen: consulten dienen minimaal 24 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak en voor 17.00 uur voor een avondconsult die de volgende dag staat gepland, te worden afgezegd anders worden deze in rekening gebracht. Annulering van een consult dat op maandag staat gepland, kan tot uiterlijk 17:00 op de vrijdag ervoor worden afgezegd!
  • Investering: een consult duurt twee uur en kost 200 euro, € 100,- per uur. Na afloop van een consult dienen de kosten direct contant te worden betaald. Een consult op een andere locatie is mogelijk in overleg. De reisuren en reiskosten worden extra in rekening gebracht.
  • Vergoeding: kijk op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt voor alternatieve geneeskunde of complementaire zorg.
  • Locatie en routebeschrijving

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar
Hoeveel consulten heb ik nodig?

Het is moeilijk in te schatten hoeveel consulten jij nodig hebt. Dat hangt bijvoorbeeld af van de hevigheid van het probleem waar jij mee komt, maar ook hoe snel wij samen progressie maken. Na ons kennismakingsgesprek zal ik jou altijd een beeld proberen te schetsten van het traject wat wij kunnen doorlopen.

Hoe lang duurt een consult?

Een regulier consult duurt ongeveer tussen de 1 en 2 uur. Hierbij geldt een minimale tijd van 60 minuten. De exacte tijd wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het aantal zaken wat jij wil bespreken, als de hevigheid van de onderwerpen.

Hoe verloopt een consult?

Voordat wij samen komen test ik jou helemaal uit. Hierbij kijk ik hoe het met jou gaat, zowel lichamelijk als op energetisch vlak. Zo heb ik een idee welke progressie jij maakt en wat ik voor jou kan betekenen. Tijdens het consult bespreken wij jouw onderwerp en proberen wij dit zo goed mogelijk aan te pakken. Tegen het einde van het consult test ik jou weer om te kijken hoe nu met je gaat.

Hoe gaat het eerste contact en het eerste consult?

Als jij op consult komt bij mij, dan dien je een anamnese-formulier in te vullen. Nadat jij het formulier hebt ingevuld ga ik jou testen. Daarbij kijk ik bijvoorbeeld met hoeveel procent jouw ziel echt in je lichaam zit. Ook kijk ik in hoeverre jij last heb van zware energieën en kijk ik naar jouw chakra’s. De resultaten van deze tests bespreken wij tijdens het consult. Vervolgens bespreken wij jouw onderwerp(en) .

Hoe wordt sjamanisme toegepast in de consulten?

Vanaf het moment dat jij in contact komt met mij ontstaat er een energie-overdracht. Als jij openstaat voor die energie gebeurt er gelijk wat met jou. Dit is het sjamanistische element. Tijdens de consulten probeer ik jou, met mijn bijzondere gaven zo goed mogelijk te helpen met jouw onderwerp. Vaak is het al zo dat het praten over jouw onderwerp al veel met jou doet. Daarbij probeer ik jouw energie te voelen met mijn handen, zodat ik weet hoe jij je voelt en jou zo goed mogelijk kan helpen.

Wat wordt er besproken in een consult?

In de consulten bespreek ik alle zaken die jij voorlegt. Je kan daarbij denken aan trauma’s of problemen met stress. Het is dus aan jou om onderwerpen in te brengen. Vervolgens gaan wij daar samen mee aan de slag en gaan wij concreet kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Wat is het verschil tussen de consulten en de Sjamanenopleiding?

Een voordeel van consulten is dat jij, in relatief korte tijd, heel veel progressie kan boeken. Doordat wij een-op-een samen zitten kunnen wij direct naar de kern van jouw onderwerp. Wij kunnen dan samen naar een oplossing voor een specifiek onderwerp toe werken. Binnen de Sjamanenopleiding is dit ook mogelijk alleen is de tijdsperiode langer.

Wachtruimte

Wanneer je een afspraak met mij hebt, kom je naar de praktijk. Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in de wachtruimte, die bevindt zich na binnenkomst aan je rechterhand. Je mag eventueel een kopje koffie of thee nemen in de lunchruimte (links).

De praktijk- en behandelruimte bevindt zich op de begane grond en ik zal je ophalen uit de wachtruimte als het tijd is voor je consult.

Ervaringen van cliënten

Mijn leven is in een aantal weken volledig omgegaan en ik ben hier super blij mee. Heel veel dank aan Adrie om dit samen te mogen beleven. Hele mooie diepgaande sessies, vele tranen, heerlijk lachen. Het geeft een diep vertrouwen, is oordeelloos, waarbij alles mag, kan ontstaan en is.

PJ, Hillegom

Ik heb zelf jaren lang gerookt en kwam daar maar niet vanaf. Samen met Adrie ben ik een traject gestart wat er uiteindelijk heeft toe geleid dat ik nu inmiddels 3 maanden gestopt ben. Dank Adrie!

Tim, Voorhout

Ik kwam bij Adrie met een lichamelijk klacht, maar uiteindelijk bleek dat er een onderliggend trauma deze klacht veroorzaakte. Adrie bedankt voor dit inzicht en jouw hulp!

Remco, Hoofddorp

Adrie heeft mij erg geholpen en ik ben blij dat ik bij hem ben geweest. Ik vond het ook plezierig om bij Adrie op consult te komen.

Miriam, Den Haag

Anamneseformulier

Trainingen & workshops

Sjamanen opleiding

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als ‘het is wat het is’? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke...

Spiritualiteit in Business

Spiritueel Business met een sjamanistische energetische basis Tijdens deze training wordt je verwelkomd door maar liefst 3 spirituele business trainers in een luxe ambiance. Tijdens de opleiding krijg je de kans om te netwerken met mensen die, net als jij, zowel...

Sjamanistisch Trancedansen

Trancedansen en de diepte vinden in jezelf Herken je ritmes? Raken de geluiden ergens in je lichaam? Wat ervaar je? Dit en meer vragen ga je beantwoorden tijdens onze Trancedans avond. Wat is trancedansen? Trancedansen maakt een verbinding tussen muziek en de staat...

Healing & Reading

Sjamanisme is een spirituele traditie die teruggaat tot de oudste culturen en volkeren over de hele wereld. Het wordt gekenmerkt door het idee dat alles in het universum met elkaar verbonden is en dat er spirituele krachten en energieën zijn die ons kunnen...

Sjamanistische Ademsessies

Sjamanistische ademhalingssessies verwijzen naar ademhalingstechnieken die ik gebruik binnen mijn Molukse-Westerse sjamanistische tradities en mijn Westerse praktijk. Sjamanistische ademsessies betekent dat je door dieper en dieper in én uit te ademen je een schoner...

Spirituele Intimiteit voor vrouwen

Ervaar, voel, verdiep intimiteit voor vrouwen De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering verdient en dient te krijgen, zodat jij als vrouw tot veel meer in staat bent. Door in een goede energie-frequentie te genieten van de schoonheid die jij in je...

Spirituele Intimiteit voor mannen

Ervaar, voel, verdiep intimiteit en seksualiteit op ander niveau! Wat ik merk dat Intimiteit grotendeels gebruikt wordt voor de volgende stap naar seksualiteit, terwijl er een groter scala aan Intieme niveaus in de mens aanwezig zijn om je geest en je lichaam...

Nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen (gratis)

Mijn onderliggende motivatie dat ik bijzondere of anders denkende kinderen wil begeleiden en ondersteunen en m.n. vooral eerst naar de ouders. Daarom organiseer ik informatieavonden over nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen zoals energetisch dyslectisch,...

Transgender workshop

Vaak wordt mij de vraag gesteld hoe ik hiermee omga. Juist doordat mensen ongemakkelijke gevoelens ervaren, blijkt dat ik mijn sjamanistische gaven mag en kan gebruiken om individuele zaken aan het licht te brengen die heel veelzijdig zijn. Als sjamaan kan ik deze...

Sjamanen opleiding

Sjamanen opleiding

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Dan is de Sjamanen opleiding misschien iets voor jou.

Lees verder...
Spiritualiteit in Business

Spiritualiteit in Business

Een 5-daagse opleiding onder begeleiding van 3 spirituele business trainers, waarin je leert wat je nodig hebt om op jouw eigen manier in een goede energie te komen én succesvol te zijn in je werk, en hoe het komt dat er ruis zit op het net niet of niet behalen van jouw essentiële volgende stappen op het werk.

Lees verder...
Sjamanistisch Trancedansen

Sjamanistisch Trancedansen

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart. Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen.

Lees verder...