Meteen naar de inhoud

Nieuw levensjaar? Mijn verjaardag … of geboortedag..

  • door
geboren sjamaan

Morgen ben ik dus jarig in mijn nieuwe leven. Geen nieuw levensjaar, maar nieuw leven. Morgenochtend de 1e dag van mijn 1e levensjaar van de 40 jaar die ik als planning voor mij heb liggen.. Ik ga het niet vieren en ik laat de dag gewoon op mij afkomen, geen taart, geen gedoe en ik ga gewoon bekijken wat zo'n 1e dag in mijn nieuwe leven komt brengen.

Morgen mag ik weer de 2e dag 4e generatie NLP gaan geven met Joanna en Julia en de prachtige studenten die zo gemotiveerd zijn. Vandaag weer heerlijk gereisd met deze groep, door hen in hun interne gevoelens te laten komen en daarna hun hersens/brein gekoppeld waarin "METEN is WETEN" volgens het Empowerment model heel veel diepgang heeft gegeven. Studenten, morgen gaan we verder in onze gezamenlijke aanpak..

Net zoals ik in mijn eigen Sjamanen opleiding doe!

levensjaar