Meteen naar de inhoud

Ontwikkeling van mijn sjamanistische healingen

  • door

Ongelooflijk wat een zondag. Afgelopen zondag had ik met een groep in Voorschoten sjamanistische healing door middel van eigentijdse modellen die ik als Sjamaan in mij mocht ontwikkelen.

Wauw, wauw, wauw.. zoveel interventies op 1 dag:
14 stuks interventies, 14 sjamanistische healings met waanzinnige uitkomsten en resultaten. Normaliter deed ik er 2 tot hooguit 3 op een dag. Ik realiseerde mij net zoals de groep dat Adrie sjamaan Opa Marcus de hele dag al zijn wijsheid, gaven en schoonheid vol Sereniteit haar werk liet doen. Een andere gedaante voor de groep en dan wel van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Achteraf stond ik als Adrie perplex wat de Sjamaan in mij zo openbaarde en zoveel tot stand bracht en het kostte weinig tot geen moeite. Ik was fris, jong, rustig, opgetogen en de souplesse die mijn lichaam weergaf is en voelt zo fenomenaal. Enorm cadeau om verder mee te gaan. Joanna en Julia waren mijn mede healers en wat ging dat super.. zo sereen en makkelijk.

Julia kwam na afloop bij de evaluatie met de voorzet: Adrie het zijn er nu 14, jij wil altijd groot en op naar de volgende healing dagen van 14 naar 28, van 28 naar 56, van 56 naar 112. Mooie stappen in mijn ontwikkeling. Gisteren moest ik afkicken en was het strand van Noordwijk mijn strand en de afkickplek om ons lijf energetisch te ontladen en op te laden.

Leve 2018 en mijn ontwikkeling; wauw, wauw, wauw.

Dank Joanna en Julia.