Meteen naar de inhoud

Ervaar, voel, verdiep intimiteit voor vrouwen

Vrouwelijke intimiteit geeft in deze tijd gaat over verbinding.

Hoe kan ik, samen met Joanna en Julia, jou ondersteunen de zoektocht naar jouw  persoonlijke Intimiteit? Wat kunnen we je laten inzien? Het gaat in deze twee dagen vooral om wezenlijk te voelen en te ervaren dat Intimiteit door heel je lijf serener dient te lopen.

De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering verdient en dient te krijgen, zodat jij als vrouw tot veel meer in staat bent door in een goede energie-frequentie te genieten van de schoonheid die jij in je hebt, gestuurd door jouw ziel.

We stellen deze twee dagen de vragen over:

  • Wat betekent intimiteit specifiek voor mij
  • Hoe communiceer ik dat naar mijzelf toe en naar mijn (directe)omgeving?
  • Hoe maak ik het verschil tussen intimiteit en seksualiteit?
  • Kan ik mijn spirituele intimiteit bij mijzelf ervaren.

Vragen die voor de duidelijkheid start bij jezelf! Ervaar, voel, verdiep.

intimiteit voor en door vrouwen

Intimiteit voor vrouwen, is dat anders dan bij mannen?

In grote lijnen gaat het over dezelfde opvoedingslijnen: zelfontwikkeling, liefde ontvangen die je ouders aan jou als kind meegeven tijdens je opvoeding.

Toch zit er een groot verschil tussen “het meisje en het jongetje” dat opgroeit bij hun ouders en hun “Intimiteitsbegaafdheden” als ouder.

Intimiteit in deze tijd is voor vele ouders een zoektocht, daarbij hoe is het voor jou als vader en moeder de betekenis van “Intimiteit” en welk gedrag hoort daarbij?

Juist het mooie van de verschillende sekses dat wij in een tijd en op een plaats leven, dat wij feitelijk intern naar persoonsgebonden openheid snakken. Tevens hoe kunnen wij meer waarde geven aan onze persoonlijke vrouwelijke intimiteit? Of aan persoonlijke mannelijke intimiteit.

Is dit een ontdekkingsreis voor jou?

Twee dagen met jezelf in contact komen door diep innerlijk werk. Zo kun je door lagen van jezelf werken en voelen welk intiem wezen jij bent in jezelf.

Intimiteit voor vrouwen

intmiteit

Twee dagen de intimiteit bij jezelf ontdekken

hoogtepunt

Fysiek en geestelijk jouw niveaus van intimiteit ervaren en verkennen.

met mannen onder elkaar

Met vrouwen onder elkaar de ultieme verbinding met jezelf ontdekken

spiritueel

Antwoord op de vraag:
‘Wat is intimiteit op het spiritueel niveau voor jou’

lust & intimiteit

Seksualiteit loskoppelen van intimiteit.

Tweedaagse ervaring

350,-

Intimiteit los van lust en seks
2 dagen
Ademwerk, trance, verbinding met jezelf
Praktisch ervaren
Inclusief lunch
Mogelijkheid tot overnachten

Meld je aan!

Einstein team Joanna Adrie Talakua en Julia

Adrie: mijn intimiteitszoektocht

De afgelopen 30 jaren ben ik, als mens en als sjamaan, op zoek geweest naar de vele verschillende varianten die Intimiteit weerspiegelen in de mens. Oftewel: waardoor wordt jouw compassie en aantrekkingskracht omgezet in Bruisende en Opwindende energie die je als mens/vrouw in staat stelt vanuit je hogere innerlijke ikke, jezelf een Orgasme te geven. Zonder seks, zonder aanraken, toch naar die opwindende hogere sferen met jezelf, eventueel met een ander.

Dit gevoel van Intimiteit en de verschillende niveaus van spiritueel innerlijk genot in de mens wil ik en willen wij ook bij vrouwen voor ogen houden. Voor het besef dat er veel is meer dan je seksuele machine aanzetten of je over te geven aan seks. Het begint bij: Intimiteit voor vrouwen

Wat doe ik voor én tijdens deze tweedaagse Intimiteitsreis:
Voor mij als sjamaan transformeer ik mij naar de vrouwelijke sjamaan die ook in mij zetelt, wel in overleg met mijn ziel. Persoonlijk vind ik deze transitie zo waardevol en mijzelf zo natuurlijk mogelijk daarin over te geven aan de energie van mijn ziel, de mens en de sjamaan.

Sjamanen opleiding