Sjamanen opleiding

sjamanen opleiding Adrie Talakua

Maak contact met jezelf

Ben jij al langer op zoek naar jouw missie? Zou jij mensen willen helpen? Merk je dat er meer kenmerken in jouw zintuigen nog niet in het voetlicht staan, kenmerken die jij heel graag wilt ontdekken? Dat je vanbinnen voelt dat je een sjamaan in je hebt, hoogsensitief bent en feitelijk vanuit je eigen “bijbel” denkt en ook zo wilt handelen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Op deze pagina lees je meer informatie over een opleiding om de sjamaan in jou wakker te maken. Er zijn veel Sjamanen opleidingen waar je leert werken met oude sjamanistische tradities, gewoonten en gebruiken. Dat doen we niet, deze opleiding richt zich op jou. We gebruiken de kennis van de voorvaderen en het universum om de moderne sjamaan van nu wakker te maken in jou.

Moluks-Westerse Sjamaan

Zo ben ik ook zelf een samenstelling van de sjamaan die via mijn opa's-opa Markus bij mij binnen komt en inmiddels in mij is geïntegreerd. Daarnaast zoek ik naar de weg die ik in dit leven te bewandelen heb, als Moderne Sjamaan. In 1951 kwam ik hier in Nederland aan land met de boot uit de Molukken.

Het feit dat de sjamaan in mij naar buiten mag komen, is voor mij een teken dat we de Westerse wereld nodig hebben voor de volgende stap. Zo ontwikkel ik mij zowel in wetenschap als in de verbinding met de sjamaan. En deze ontwikkeling wil ik ook aan jou meegeven en de missie verder ontplooien die in jou ligt te wachten.

Is dit een opleiding voor jou?

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet? Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer? Als je op één van deze vragen 'Ja' kunt antwoorden, lees dan vooral verder of maak kennis met mij persoonlijk, Sjamaan Adrie.
Ja, ik kom graag naar de informatieavond
Sjamaan Adrie Talakua

Opbouw Sjamanen opleiding

Deze opleiding bestaat uit 8 weekenden verdeeld over 8 maanden. Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende. Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies. Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit.

Wat gaan we doen?

  • Elk weekend meet ik jouw ziel en chakra's middels meten is weten;
  • We hebben het over persoonlijke thema's;
  • Alles wat je leert, koppelen we terug naar hoe jij dat kunt ervaren, voelen en eigen maken;
  • Leren door te ervaren;
  • Op zoek naar jouw 'eigen bijbel';
  • Opstellingen, energetisch werk om dat bloot te leggen dat je nodig hebt om verder te komen.
Aanmelden

Even kennismaken - Intakegesprek

Voordat je begint aan de opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een intakegesprek. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om met je hoger bewustzijn in contact te komen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.

Aanmelden

Hieronder zie je de data voor de opleiding:

Sjamanen opleiding 2020
Weekend 1zaterdag 26 en zondag 27 september 2020
Weekend 2zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020
Weekend 3zaterdag 14 en zondag 15 november 2020
Weekend 4zaterdag 5 en zondag 6 december 2020
Weekend 5zaterdag 9 januari en zondag 10 januari 2021
Weekend 6zaterdag 6 februari en zondag 7 februari 2021
Weekend 7zaterdag 6 maart en zondag 7 maart 2021
Weekend 8zaterdag 3 april en zondag 4 april 2021
Trainer:Sjamaan Adrie Talakua
Locatie:Einstein-Academy
Warmonderweg 7, Sassenheim
Prijs:€ 2475,-
(betalen in termijnen is mogelijk)
Inclusief:Lunch, versnaperingen, koffie, thee en de opleidingssyllabus.
Overigen:Tussentijds zullen er een aantal intervisie bijeenkomsten plaatsvinden.
Beschikbaarheid:tot en met 15 plaatsen

Meld je hier aan voor de opleiding. Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.

Ik meld mij aan voor:
Sjamanen Opleiding

Ik zou graag de nieuwsbrief Einstein-update willen ontvangen.
Hiermee accepteer ik de algemene voorwaarden


Scroll to Top