Luister & Ontdek de Sjamanen opleiding!

Ben jij niet tevreden met jouw huidige leven?

Herkenbaar dat het leven het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als 'het is wat het is'? Voor mij wel! Van CEO naar Sjamaan is een stap die niet over één nacht ijs gaat. Vanaf mijn geboorte hebben mijn ouders tegen mij gezegd, dat ik 'een bijzonder kind' was. Iets met een spirituele pad. Daar deed ik echter niets mee, want er was zoveel te doen: werken, sporten, etc.
Toen ik het leven wat ik leefde, en waar ik niet zo blij mee was, achter mij wilde laten, heb ik eindelijk gehoor aan die roep gegeven. De afgelopen 35 jaar heb ik daarmee mijzelf ontwikkelt: als mens, als sjamaan.

Haal je voordeel uit mijn ervaringen..

De inzichten van alle leringen die ik mocht trekken, samen met de zintuigen die ik heb ontwikkeld, vormen de inhoud van de Sjamanen opleiding die jij kunt volgen.
Zo kun je mee in de slipstream om delen van jezelf te activeren die je een andere kant van het leven kunnen laten zien!

Misschien heb jij wel een burn-out, voelt je altijd moe of krijg je weinig energie van wat je op het moment doet. Wie weet heb je het gevoel dat je het allemaal wel een beetje uitgevonden hebt.

Ontdek samen met mij jouw nieuwe mogelijkheden in de Sjamanen opleiding!

Wat kan jij van mij verwachten?

Elk blok van twee dagen gaan we heel veel ervaren, voelen en aan de slag.

Het gaat erom dat jij ontdekt 'wat er in jou eigen bijbel staat', dus zal ik je vragen stellen om dit te openen in jezelf.

De inzichten die je krijgt werken na een blok nog lang door, waardoor het fijn is dat je één keer maand bij elkaar komt. Je krijgt de tijd om stappen te maken, dingen te verwerken en inzichten uit te werken.

Elk weekend meet ik jouw ziel en chakra's en meten de ontwikkelingen die je maakt, zodat je ziet wat je doet.

Alles wat je leert, koppelen we terug naar hoe jij dat kunt ervaren, voelen en eigen maken.

Opbouw Sjamanen opleiding

Deze opleiding bestaat uit 8 weekenden verdeeld over 8 maanden.

Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende.

Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies.

Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit.


Sjamanen opleiding

Ontdek jouw eigen bijbel!

2475 ,-

 • Uniek in Nederland!
 • 16 dagen
 • Praktisch ervaren
 • Inclusief lunch

Wat bieden wij jou?

De leukste Sjamanen opleiding van Nederland

Sjamanisme in een modern jasje!

 • Zelfontplooiing
 • Bewustwording
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gevoel van veiligheid

Agenda Sjamanen Opleiding

 
 • 8 weekenden op:
 • 30 en 31 januari 2021
 • 27 en 28 februari 2021
 • 27 en 28 maart 2021
 • 24 en 25 april 2021
 • 22 en 23 mei 2021
 • 26 en 27 juni 2021
 • 25 en 26 september 2021
 • 23 en 24 oktober 2021
 • 8 weekenden op:
 • zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021
 • etc.
 • tot januari 2022
 • specifieke data volgen later
 • 8 weekenden op:
 • zaterdag 27 en zondag 28 november 2021
 • etc.
 • 8 weekenden tot juni 2022
 • specifieke data volgen later
caret-down caret-up caret-left caret-right
Jacqueline Barendrecht

De sjamanen opleiding heeft mij bewuster gemaakt van mijn voelen en m.n. het durven vertrouwen op mijn intuïtie. Heel fijn om zo in een kleine groep elke maand een weekend intensief aan de slag te gaan onder de bezielende leiding van Adrie Talakua.
Ik vond het ook een hele fijne groep, waarin ik helemaal mezelf kon zijn en mij vrij voelde me te uiten. Erg waardevol!
Het heeft mijn leven verrijkt.
Dankjulliewel, Adrie en alle deelnemers!

Kirstin Noordwijk

Deze opleiding heeft me structureel bewuster gemaakt van mijn lijf en mijn energie. Fijn om eens in de zoveel weken je 2 dagen onder te dompelen met gelijkgestemden en zonder gêne alleen maar te voelen en te oefenen met energie voelen. Adrie is spot on, zoveel van hem te leren.

Julia Sassenheim

Het was zo lekker om per keer een blok helemaal bezig te zijn met gevoel, voelen. Ook was het heerlijk om geen gebruiksaanwijzing te krijgen van 'hoe het moet', wat goed is of niet goed. Je mag het zelf ervaren. Na drie blokken vond ik dat ook zeker zwaar, omdat het ik het niet gewend was zo te zoeken naar nieuwe manieren. Toen ik daar doorheen kwam, is er veel veranderd: rust, ontspanning, minder moeten. Zo vind ik nieuwe dingen op mijn pad.

Wat behandel je in 8 weekenden sjamanen opleiding?

Blok 1

Het eerste weekend staat in het teken van de belemmeringen opruimen die nog in de weg liggen om goed van start te kunnen gaan.

Blok 2

Weekend 2, tijd voor zintuigen! Want iedereen heeft zintuigen, maar steeds meer mensen ontdekken de grotere mogelijkheden met die zintuigen.

Blok 3

Systemen, energie, de wereld om je heen. In weekend 3 maak je kennis met jouw mogelijkheden om jezelf af te schermen van energie of juist deel te nemen aan energie.

Blok 4

Ken jij de 5 elementen? Aarde, vuur, water, lucht, ether. Dit weekend leer je ze kennen, herkennen en mee werken.

Blok 5

Zintuigen, stap 2. Op zoek dit weekend naar je menselijke natuur, want we zijn best wel ver van de natuur komen te staan.

Blok 6

Laten we het over begaafdheden hebben. Welke begaafdheden mogen zich bij jou openen?

Blok 7

Je bent inmiddels alweer 7 blokken op weg en zoveel verder in je ervaringen met zintuigen, bewuste, onderbewuste, je capaciteiten eventueel ook spritueel en begaafdheden. Wat heb je nu nog nodig om je eigen bijbel vorm te geven? Dit weekend zijn we daarmee aan de slag!

Blok 8

Het laatste blok: wat heeft het je allemaal opgeleverd en waar heb jij nog te winnen? Je kent zoveel meer mogelijkheden om je eigen natuur te raadplegen en te werken met je energie, chakra's, elementen, natuur, zintuigen. Dat alles in een Westerse context en omgeving van ons leven. Laten we eens zien wat we als kers op de taart nog kunnen meenemen. Daarnaast sluit je een reis af met een groep die je op zo'n andere wijze hebt leren kennen. Laten we ook proosten op een goede afsluiting en een fijne toekomst.

Meld je hier aan voor de opleiding.

Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.

  Ik meld mij aan voor:
  Sjamanen Opleiding

  Ik zou graag de nieuwsbrief Einstein-update willen ontvangen.
  Hiermee accepteer ik de algemene voorwaarden

  Even kennismaken - Intakegesprek

  Voordat je begint aan de opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een gesprek of hebben we een goede ontmoeting bij een informatieavond. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om met je hoger bewustzijn in contact te komen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Dit zijn vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.