Meteen naar de inhoud
Sjamanen opleiding
Healing en reading geven
Sjamanen opleiding
Adrie Talakua Sjamanen opleiding

De Sjamanen opleiding in 1 minuut uitgelegd!

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als ‘het is wat het is’? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke doelen leer jij in jezelf te gaan geloven en je te ontwikkelen. In de Sjamanen opleiding geef ik jou de tools om sterker in je schoenen te staan. Deze tools kun jij inzetten op je werk, thuis of in je relatie.

Ben jij niet tevreden met jouw huidige leven? Kom naar de Sjamanen opleiding!

Door de jaren heen heb ik vele inzichten mogen krijgen in hoe een mens zich persoonlijk kan ontwikkelen. Vanuit onze maatschappij richten wij ons voornamelijk op economisch ingestelde doelen, zoals het krijgen van promotie of een nieuwe baan. Echter, ik ben er van overtuigd dat jouw sociaal emotionele ontwikkeling veel belangrijker is!

Ben jij bijvoorbeeld in staat om te gaan met trauma’s uit jouw verleden? Of heb jij misschien wel een burn-out, voel jij je altijd moe of krijg je weinig energie van wat jij op dit moment doet. Dit zijn in mijn ogen belangrijke signalen om vast te stellen hoe sterk iemand in zijn of haar schoenen staat. Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen om als persoon met een glimlach door het leven te gaan?

Ontdek dan samen met mij jouw nieuwe mogelijkheden in de Sjamanen opleiding!

Is dit een opleiding voor jou?

Ben jij iemand die bereid is naar het hoger bewustzijn te gaan en dat te etaleren? Zou je meer willen zien dan dat je nu ziet?
Heb jij een onbewust zoektocht, een interne drang of drive naar meer?
Als je op één van deze vragen ‘Ja’ kunt antwoorden, lees dan vooral verder of maak kennis met mij persoonlijk, Sjamaan Adrie.

Wat kan jij van mijn Sjamanen opleiding verwachten?

Elk blok van twee dagen gaan we heel veel ervaren, voelen en aan de slag.

Het gaat erom dat jij ontdekt ‘wat er in jou eigen bijbel staat’, dus zal ik je vragen stellen om dit te openen in jezelf.

De inzichten die je krijgt werken na een blok nog lang door, waardoor het fijn is dat je één keer maand bij elkaar komt. Je krijgt de tijd om stappen te maken, dingen te verwerken en inzichten uit te werken.

Elk weekend meet ik jouw ziel en chakra’s en meten de ontwikkelingen die je maakt, zodat je ziet wat je doet.

Alles wat je leert, koppelen we terug naar hoe jij dat kunt ervaren, voelen en eigen maken.

Opbouw Sjamanen opleiding

Deze opleiding bestaat uit 8 weekenden verdeeld over 8 maanden. Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende:
Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies.

Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit. Lezen hoe anderen het hebben ervaren?

Brochure Sjamanen opleiding

Doelgroep: Lichaam en geest koppelen aan de spirituele mogelijkheden van de mens: de sjamaan in jou
Aanvangsniveau: Geen
Studiebelasting: 1 uur per week zelfstudie
Lengte opleiding: 16 dagen
Niveau van de opleiding: MBO
Vrijstellingen? Geen
Toets voor afronden: Praktische taken ieder blok

Wat behandel je in 8 weekenden sjamanen opleiding?

Blok 1

Het eerste weekend staat in het teken van de belemmeringen opruimen die nog in de weg liggen om goed van start te kunnen gaan. Daarnaast ga je contact maken met de sjamaan in jou!

Blok 2

Weekend 2, tijd voor zintuigen! Want iedereen heeft zintuigen, maar steeds meer mensen ontdekken de grotere mogelijkheden met die zintuigen.

Blok 3

Systemen, energie, de wereld om je heen. In weekend 3 maak je kennis met jouw mogelijkheden om jezelf af te schermen van energie of juist deel te nemen aan energie.

Blok 4

Ken jij de 5 elementen? Aarde, vuur, water, lucht, ether. Dit weekend leer je ze kennen, herkennen en mee werken.

Blok 5

Zintuigen, stap 2. Op zoek dit weekend naar je menselijke natuur, want we zijn best wel ver van de natuur komen te staan.

Blok 6

Laten we het over begaafdheden hebben. Welke begaafdheden mogen zich bij jou openen?

Blok 7

Je bent inmiddels alweer 7 blokken op weg en zoveel verder in je ervaringen met zintuigen, bewuste, onderbewuste, je capaciteiten eventueel ook spritueel en begaafdheden. Wat heb je nu nog nodig om je eigen bijbel vorm te geven? Dit weekend zijn we daarmee aan de slag!

Blok 8

Het laatste blok: wat heeft het je allemaal opgeleverd en waar heb jij nog te winnen? Je kent zoveel meer mogelijkheden om je eigen natuur te raadplegen en te werken met je energie, chakra’s, elementen, natuur, zintuigen. Dat alles in een Westerse context en omgeving van ons leven. Laten we eens zien wat we als kers op de taart nog kunnen meenemen. Daarnaast sluit je een reis af met een groep die je op zo’n andere wijze hebt leren kennen. Laten we ook proosten op een goede afsluiting en een fijne toekomst.

(Start)data Sjamanen weekenden

Jaar 1 in 8 weekenden op:

  • 6 & 7 mei 2023
  • 3 & 4 juni 2023
  • 9 & 10 september 2023
  • 30 september en 1 oktober 2023
  • 4 & 5 november 2023
  • 2 & 3 december 2023
  • 6 & 7 januari 2024
  • 3 & 4 februari 2024

Aanmelden en kennismaken

Even kennismaken – Intakegesprek

Voordat je begint aan de opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een gesprek of hebben we een goede ontmoeting bij een informatieavond. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om met je hoger bewustzijn in contact te komen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Dit zijn vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.

Meld je hier aan voor de opleiding

Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.