Meteen naar de inhoud
sjamanen opleiding
sjamanen opleiding
sjamanen opleiding
sjamanen opleiding

De Sjamanen opleiding in 1 minuut uitgelegd!

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als 'het is wat het is'? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke doelen leer jij in jezelf te gaan geloven en je te ontwikkelen. In de Sjamanen opleiding geef ik jou de tools om sterker in je schoenen te staan. Deze tools kun jij inzetten op je werk, thuis of in je relatie.

Ben jij niet tevreden met jouw huidige leven? Kom naar de Sjamanen opleiding!

Door de jaren heen heb ik vele inzichten mogen krijgen in hoe een mens zich persoonlijk kan ontwikkelen. Vanuit onze maatschappij richten wij ons voornamelijk op economisch ingestelde doelen, zoals het krijgen van promotie of een nieuwe baan. Echter, ik ben er van overtuigd dat jouw sociaal emotionele ontwikkeling veel belangrijker is!

Ben jij bijvoorbeeld in staat om te gaan met trauma's uit jouw verleden? Of heb jij misschien wel een burn-out, voel jij je altijd moe of krijg je weinig energie van wat jij op dit moment doet. Dit zijn in mijn ogen belangrijke signalen om vast te stellen hoe sterk iemand in zijn of haar schoenen staat. Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen om als persoon met een glimlach door het leven te gaan?

Ontdek dan samen met mij jouw nieuwe mogelijkheden in de Sjamanen opleiding!

 

Wat kan jij van mijn Sjamanen opleiding verwachten?

Elk blok van twee dagen gaan we heel veel ervaren, voelen en aan de slag.

Het gaat erom dat jij ontdekt 'wat er in jou eigen bijbel staat', dus zal ik je vragen stellen om dit te openen in jezelf.

De inzichten die je krijgt werken na een blok nog lang door, waardoor het fijn is dat je één keer maand bij elkaar komt. Je krijgt de tijd om stappen te maken, dingen te verwerken en inzichten uit te werken.

Elk weekend meet ik jouw ziel en chakra's en meten de ontwikkelingen die je maakt, zodat je ziet wat je doet.

Alles wat je leert, koppelen we terug naar hoe jij dat kunt ervaren, voelen en eigen maken.

Opbouw Sjamanen opleiding

Deze opleiding bestaat uit 8 weekenden verdeeld over 8 maanden.

Dit geeft ons 8 maanden de tijd om jouzelf te openen en te leren kennen. We richten ons dan ook op het leren kennen van jezelf en de stap naar het volgende.

Kun jij een brug slaan tussen je bewuste en onderbewuste? Kun jij ook nog een stap verder om van het onderbewuste naar het hoger bewustzijn te stappen? Bij de bewustwording en ontwikkeling op basis van deze vragen gaan we daarna aan de slag met allerlei interventies.

Je ondergaat, leert en ervaart de interventies. Elk van de weekenden vraagt van jou je steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, waarbij we samen met meten is weten vinger aan de pols kunnen houden hoe je ontwikkeling zich ontplooit.

Sjamanen opleiding

Ontdek jouw eigen bijbel!

2475 ,-

 • Uniek in Nederland!
 • 16 dagen
 • Praktisch ervaren
 • Inclusief lunch
 • Mogelijkheid tot overnachten als je van ver komt

Wat bieden wij jou?

De leukste Sjamanen opleiding van Nederland

Sjamanisme in een modern jasje!

 • Zelfontplooiing
 • Bewustwording
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gevoel van veiligheid
 • Voelen, ervaren en groeien

Agenda Sjamanen Opleiding

 

8 weekenden op:

 • 22 & 23 september 2022
 • 22 & 23 oktober 2022
 • 26 & 27 november 2022
 • 17 & 18 december 2022
 • 28 & 29 januari 2023
 • 25 & 26 februari 2023
 • 25 & 26 maart 2023
 • 15 & 16 april 2023
caret-down caret-up caret-left caret-right
Jacqueline Barendrecht

De sjamanen opleiding heeft mij bewuster gemaakt van mijn voelen en m.n. het durven vertrouwen op mijn intuïtie. Heel fijn om zo in een kleine groep elke maand een weekend intensief aan de slag te gaan onder de bezielende leiding van Adrie Talakua.
Ik vond het ook een hele fijne groep, waarin ik helemaal mezelf kon zijn en mij vrij voelde me te uiten. Erg waardevol!
Het heeft mijn leven verrijkt.
Dankjulliewel, Adrie en alle deelnemers!

Kirstin Noordwijk

Deze opleiding heeft me structureel bewuster gemaakt van mijn lijf en mijn energie. Fijn om eens in de zoveel weken je 2 dagen onder te dompelen met gelijkgestemden en zonder gêne alleen maar te voelen en te oefenen met energie voelen. Adrie is spot on, zoveel van hem te leren.

Julia Sassenheim

Het was zo lekker om per keer een blok helemaal bezig te zijn met gevoel, voelen. Ook was het heerlijk om geen gebruiksaanwijzing te krijgen van 'hoe het moet', wat goed is of niet goed. Je mag het zelf ervaren. Na drie blokken vond ik dat ook zeker zwaar, omdat het ik het niet gewend was zo te zoeken naar nieuwe manieren. Toen ik daar doorheen kwam, is er veel veranderd: rust, ontspanning, minder moeten. Zo vind ik nieuwe dingen op mijn pad.

Wat behandel je in 8 weekenden sjamanen opleiding?

Blok 1

Het eerste weekend staat in het teken van de belemmeringen opruimen die nog in de weg liggen om goed van start te kunnen gaan. Daarnaast ga je contact maken met de sjamaan in jou!

Blok 2

Weekend 2, tijd voor zintuigen! Want iedereen heeft zintuigen, maar steeds meer mensen ontdekken de grotere mogelijkheden met die zintuigen.

Blok 3

Systemen, energie, de wereld om je heen. In weekend 3 maak je kennis met jouw mogelijkheden om jezelf af te schermen van energie of juist deel te nemen aan energie.

Blok 4

Ken jij de 5 elementen? Aarde, vuur, water, lucht, ether. Dit weekend leer je ze kennen, herkennen en mee werken.

Blok 5

Zintuigen, stap 2. Op zoek dit weekend naar je menselijke natuur, want we zijn best wel ver van de natuur komen te staan.

Blok 6

Laten we het over begaafdheden hebben. Welke begaafdheden mogen zich bij jou openen?

Blok 7

Je bent inmiddels alweer 7 blokken op weg en zoveel verder in je ervaringen met zintuigen, bewuste, onderbewuste, je capaciteiten eventueel ook spritueel en begaafdheden. Wat heb je nu nog nodig om je eigen bijbel vorm te geven? Dit weekend zijn we daarmee aan de slag!

Blok 8

Het laatste blok: wat heeft het je allemaal opgeleverd en waar heb jij nog te winnen? Je kent zoveel meer mogelijkheden om je eigen natuur te raadplegen en te werken met je energie, chakra's, elementen, natuur, zintuigen. Dat alles in een Westerse context en omgeving van ons leven. Laten we eens zien wat we als kers op de taart nog kunnen meenemen. Daarnaast sluit je een reis af met een groep die je op zo'n andere wijze hebt leren kennen. Laten we ook proosten op een goede afsluiting en een fijne toekomst.

Meld je hier aan voor de opleiding.

Vul alle onderdelen in en na het verzenden, ontvang je bericht van mij.

Even kennismaken - Intakegesprek

Voordat je begint aan de opleiding vind ik het belangrijk dat je weet of de opleiding bij je past. Daarom plannen we eerst een gesprek of hebben we een goede ontmoeting bij een informatieavond. Daarin kunnen we bespreken waar je nu bent in je ontwikkeling, wat je missie en visie is. Wat zijn eventueel nog tegenwerkingen om met je hoger bewustzijn in contact te komen? Ben je geschikt om deze opleiding succesvol af te ronden en heb je alle dingen in je? Dit zijn vragen die ik graag met jou bespreek en beantwoord.