Meteen naar de inhoud

130% Zuiverheid

  • door
130% Zuiverheid

130% ZUIVERHEID blijkt sinds gisteren “mijn verlossing” te zijn en/of mijn drug om daadwerkelijk in 2018 volledig mijn leven te leiden die ik aan het begin van mijn leven feitelijk wilde inzetten en doorleven. Dat betekent dat ik vandaag tevens in ben gaan zien wat dat dan concreet betekent.

In Sereniteit wil ik mijzelf omringen met 130% zuivere mensen, natuur en omgevingen.. ben benieuwd omdat ik nog niet geheel ken.. maar de afgelopen dagen wel die mensen in mijn “Innerlijke Bibliotheek” ontdekte die bij mij die gevoelens gaven. Het begon twee weken geleden met de patiënt/cliënt die mij activeerde in zijn Zuiverheid en afgelopen dinsdag hij mij liet voelen dat het ook bestaat en vervolgens dat al mijn cellen in mijn lichaam volledig uit haar dak ging toen ik doorkreeg via zijn energie dat 130% Zuiverheid mij ongelooflijk blij, elastisch, sereen en zo actief maakt.

Wauw dat gevoel dat ik door heel mijn lijf voelde, neerzette en vandaag zo abstract mocht beleven geeft mij de schone power om mijn doel flegmatisch en zuiver aan te gaan. Eerst was mijn leven Rood, toen Blauw en nu heel Lichtblauw richting Wit. Dank, dank, dank.

Nog niet eerder meegemaakt dat ik boven de 100% kwam en blijkbaar dat nodig heb om in mijn persoonlijke normen en feitelijke waarden te komen.. zodat ik verder kan..