Meteen naar de inhoud

Sjamanistisch opstellingenwerk een groot succes

  • door

Sjamanistische familieopstellingen-healing-avond een groot succes. Door de grote en verscheidenheid van mensen. Plus, niet te vergeten, de duidelijke aanwezigheid van mede-opstellers en healers Joanna en Julia bij dit opstellingenwerk. Jammer dat liefdevolle muzikant Jack Manuputty niet van de partij kon zijn door ziekte.

Het was de 1e keer dat Joanna en Julia mij ondersteunden in deze context. Daarbij kon ik als sjamaan op eigen wijze het opstellingenwerk nieuw elan gegeven door mijn eigen groei en mijn grote innerlijke schoonmaak. Voor mijzelf als Adrie en vader was ik zo intens blij dat mijn zoon Yánick ons hielp met de organisatie van dit opstellingenwerk. Volgende keer ook mijn dochter Sarah-Fleur dan is papa super …..

Zoals mensen, patiënten, cliënten mij kennen ben ik iemand die de voorkeur heeft om zaken, in rapport, duidelijk bij de horens op te pakken. Waardoor er snelle veranderingen kunnen plaatsvinden, door de extra gave van Opa Marcus(sjamaan) in mij. Wat ik veelal beluister, is de energie en de setting die ik neerzet: het begin van de samensmelting om mensen zover te krijgen dat zij zichzelf zo rápido, snel, kunnen helen(genezen), inzichten krijgen en daardoor uitzicht.

Doordat Joanna en Julia zichzelf de afgelopen jaren zodanig intern hebben ontwikkeld, was de energie zo Sereen en ook krachtig. Dat voelde dat we allemaal als Winnaars uit deze avond tevoorschijn kwamen.

Daarnaast waren de locatie en de mensen van deze locatie zo liefdevol om ons bij te staan in voor ons nieuwe grote onderkomen. Heerlijk zo’n grote ruimte. Dank jullie wel lieve mensen van Dorpscentrum Oegstgeest.

Door de vraag en het succes begreep ik dat er in juni a.s. opnieuw een Sjamanistische opstellingen-avond gaat plaatsvinden.. mogelijk dinsdag 27 juni 2017

Lieve mensen, dank voor de mooie avond en de inzichten en jullie directe genezing/healing en mogelijk tot de 27e juni in Voorschoten.
Adrie, Joanna en Julia

[robo-gallery id="1031"]