Meteen naar de inhoud

Ervaringen Sjamanen opleiding

  • door
ervaringen sjamanen opleiding

Julia: Mijn ervaringen in het eerste weekend van de Sjamanen Opleiding

Verslag van Julia, d.d. 2 februari 2020.

Ik ben gisteren begonnen met de Sjamanen Opleiding van Adrie. Mijn ervaringen met de sjamanen opleiding na 1 dag laat ik graag weten. Gewoon uit de blijdschap van wat ik heb meegemaakt!

Voelen, voelen en voelen. Daarna vertellen wat je voelt.
Ben jij toevallig ook zo iemand die in het dagelijks leven alleen maar denkt? Dit weekend zijn we alleen maar aan het voelen. Wouw, dat is anders!
Ikzelf doe ook mee als deelnemer en ben heel erg blij met de kansen die ik daardoor krijg. Bijvoorbeeld om ballast los te laten, dingen die mij tegenhouden bewust te voelen en ook nieuwe dingen in mijzelf te ontdekken.

Wat een kans! Als zo’n ‘bus’ voorbij komt, stap ik graag in.
Dus vandaag mag ik nog een dag mij verder verdiepen in mijzelf. Daarvoor zit ik een hele fijne, zachte en krachtige groep van 9 personen. Veel veiligheid waardoor we allemaal open kunnen gaan staan om te doen wat we nodig hebben. 💟💟

Sjamaan Adrie in de Opleiding

Ik zie Adrie helemaal in zijn element als Sjamaan. Steeds voelt hij aan wat er nodig is en neemt ook de tijd om iemand persoonlijk te helpen, zodat iedereen mee kan. Ik zie gisteren hoe belangrijk het is dat hij sjamaan is en daardoor buiten het programma om kan invoelen en meevoelen wat er gebeurt. Zonder dat, weet ik zeker dat een aantal mensen niet hadden kunnen doen wat er nu is gebeurd. Loslaten, bewegen, heuse trauma releases. En dit is pas dag 1, we gaan de tweede dag weer verder. Daarna volgen er nog 7 weekenden/blokken. Super! Fijn dat ik nog zoveel mag voelen, ervaren en leren over mijzelf.