Meteen naar de inhoud

Nieuwe inzicht: Einstein-Gate, een belangrijk model komt eraan!

  • door

Als sjamaan ben ik er achter gekomen dat ik op de 43e dimensie leef, 357 keer ben gereïncarneerd, en tevens kom ik er ook achter dat er mede mensen zijn die ook in potentie dat in zich hebben om op mijn 43e dimensie zich verder te ontwikkelen, dan de de meest theorieën tot de 13e dimensie.

Wij leven nu in een tijd van ontwikkelen, door-ontwikkelen en niet te vergeten dat nu er nieuwe mensen zijn, nieuwe kinderen worden geboren en vele, vele oudere mensen nu wakker worden dat zij bijzondere gaven hebben die in hun tijd niet benoemd mochten worden door de vroegere generaties.

 

De ontdekker en Willie Wortel in mijzelf

Al dagen, weken, maanden, jaren, nee mijn hele leven loop ik met de gedachten rond dat ik de wereld op mijn manier anders beleef, ervaar en als een soort Willie Wortel altijd op zoek ga naar nieuwe ontdekkingen van leven. Mijn Technische, Beta, Psychologische achtergrond is de basis ofwel het aansturingsmechanisme hoe ik zaken zie en vooral op een menselijke, liefdevolle manier graag wil doorleven. Zelf alles willen ondergaan en beleven.

Vanuit mijn aansturing(en) en mijn drang om te ontdekken, dat ik iedere keer graag uit mijn comfortzone stap, de uitdagingen aan ga: ikke veelal alleen op de wereld sta omdat de meeste mensen mij niet begrijpen of kunnen begrijpen. Dat mag, en dat heeft geresulteerd dat ik als een onderzoeker iedere dag op zoek ben naar mijn bestaansrecht en het bestaansrecht van mijn medemens. Wat doe ik en waar sta ik in dit leven, in deze kosmos, welke trillingsgetallen zijn er waarin ik leef, eveneens welke frequenties maken ons blij, gelukkig, gezond, ziek, deprimerend, strijdig en in mijn geval ondernemend.

Einstein-Gate

Vele elementen van techniek, natuur, scheikunde, wiskunde, psychologie, psychiatrie, logisch denken, spirituele verbindingen, et cetera maken mijn leven uitdagend en tevens liefdevol omdat ik dat blijkbaar belangrijk vind en de mens en haar gedragingen zo adoreer. Hoe komt dat nou, simpel gezegd?

Ik ben zoals velen weten niet iemand die zomaar met iedereen mee gaat hoe er gedacht wordt, nee ik bekijk mijn eigen leven, gedragingen, maak fouten en bedank mijn fouten omdat ik weer kan en mag leren.

Einstein-Gate

Om e.e.a. inzichtelijk te maken en mensen duidelijk te maken heb ik de Einstein-Gate ontwikkeld. Het is prachtig om het effect van het model in het inzicht dat mensen ervan krijgen te zien en te ervaren. Een dankbaar instrument! De Einstein-Gate gebruik ik in mijn consulten, opleidingen en andere bijeenkomsten.

Neem contact met mij op als je meer wilt weten over de Einstein-Gate en wat het voor jou kan betekenen.